Categorii
Ploieşti

Schimbare carte identitate

Cine vrea sau are nevoie să-şi schimbe cartea de identiate şi să o primească foarte rapid, acum este momentul să mergeţi la „Serviciul public local comunitar de evidenţă a persoanelor municipiul Ploieşti„. Datorită referendumului, sunt obligaţi să nu-ţi îngrădească dreptul de a participa şi de aceea eliberează noile cărţi de identiate foarte rapid. Eu am fost astăzi la ora 17 şi nu era aproape nimeni la coadă.

Pentru acestă ocazie deosebită, au program special de la ora 8:30 până la ora 16:00, în zilele de joi, vineri şi respectiv sâmbătă. Presupun că sâmbătă doar se eliberează cărţile de identitate, pentru că mie atunci mi-au zis să vin.

Taxa pentru cartea de identitate este de 7 lei şi mai aveţi nevoie de un timbru fiscal de 4 lei. Ambele le puteţi achita la ghişeul nr 3 de la acelaşi etaj.

Verificaţi pe site care sunt actele necesare pentru schimbarea carţii de identitate şi mergeţi cu toate , chiar dacă voi bănuiţi că de unele nu aveţi nevoie. Pentru schimbarea domiciliului a fost absolut necesar certificatul de căsătorie şi certficatul de naştere al copilului (original şi copie).

Adresa SERVICIULUI PUBLIC LOCAL COMUNITAR DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR MUNICIPIUL PLOIEŞTI este Şoseaua Vestului, nr. 19, etaj 2, Municipiul Ploieşti, Judeţul Prahova


Vizualizare hartă mărită

Carti motivationale care iti pot schimba viata

Lasă un comentariu