Caravana Staropramen vizitează Ploieştiul

Caravana Staropramen a pornit prin ţară să satisfacă setea românilor pe canicula asta îngrozitoare. Să o primim cu braţele deschise (pardon, cu burţile goale) în scurtul popas prin Prahova. Astfel delicioasa bere din Praga vine în Ploiești, la Sala Sporturilor Olimpia, vineri 13 iulie între orele 17:00 – 21:00. Dacă nu puteţi ajunge vineri, mai aveţi 2 şanse: sâmbătă, 14 iulie între orele 13:00-17:00 în pădurea de la Păulești sau duminică 15 iulie între orele 16:00 – 20:00 pe Valea Cerbului în Buşteni.

Nu ştiu voi ce faceţi, însă eu am nevoie de o răcorire după o săptămână aglomerată la serviciu. Nu promit că ajung exact la 17 … dar fac tot posibilul să ajung să beau o bere Staropramen cu Waven, Andrei, Eduard, Bogdan, Cătălin, Ana , Dana ,  Bogdan  şi lista este încă deschisă. Pe Livia nu o aştept decât peste câţiva ani … 🙂

14 păreri la “Caravana Staropramen vizitează Ploieştiul

 1. aditza

  Lasa ca o astept eu pe Livia sa nu se simta marginalizata! Eu voi ajunge cel mai probabil. Nu cred ca va interveni ceva.

 2. Ana Q.

  Pfff, ce apetisanta arata berea aia din imagine! :> Bai, eu azi intru de la 16-22 la serviciu, si n-am cum sa ajung, asa ca o sa merg sa prind caravana maine la padurea Paulesti, daca veniti si voi si maine, poate ne vedem acolo. Chiar mi-ar placea… e si mai racoare ca la sala sporturilor…
  just sayin` 😀

 3. bogdan Autor articol

  Eu sper să ajung azi … dar în caz că nu reuşesc, te anunţ dacă ajung sâmbătă la Păuleşti (poate chiar pe twitter dacă scoţi block-ul 🙂 )

 4. Ana Q.

  hmm… nu stiam ca ti-am dat block :))
  vezi, s-a si uitat
  it`s history now.

 5. Bogdan

  Haolio! Io și Waven? Păi tu vrei bericeală sau boscorodeli și hatereală pe fundal alcoolic?

 6. Pingback: Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [28] | Haotik.ro

 7. Andrei

  O bere de nota 11 iar faptul ca vin si in Ploiesti ma face sa ies di ncasa pe caldurile astea si sa drojdesc putin.

 8. Sanziana

  Sa tot mai fie Caravana asta, dar sa apara si prin Bucuresti ca o primim cu mare bucurie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.