Categorii
personal

Ai plantat un copac, ai făcut ceva în viaţă

Se spune că într-o viaţă trebuie să faci cel puţin 3 lucruri: să ridici o casă, să faci un copil şi să plantezi un copac. N-am ridicat o casă, dar am renovat un apartament destul de frumos. De copil nu mai zic nimic, e vedetă peste tot. De plantat un copac, am plantat mai mulţi dar unul îmi place în mod deosebit.

În august 2005, la Neptun, exact lângă hotelul unde eram cazat, pomişorul de mai jos ne încânta privirile de fiecare dată când ieşeam în balcon. 

Pe sub el, o groază de puieţi care avea slabe şanse să se dezvolte cum trebuie la umbra lui. Aşa că în ultima zi, am scos unul mic, nu avea 70 cm înălţime şi l-am pus cum am putut eu mai bine în portbagaj. Ajuns acasă, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-l resădesc în curtea bunicilor. Astăzi el îmi încântă familia şi îmi aduce aminte de unul dintre cele mai frumoase concedii cu soţia.

Din păcate nu-i ştiu denumirea. Dacă mă ajută cineva, primeşte o bere cu prima ocazie! 🙂

5 răspunsuri la “Ai plantat un copac, ai făcut ceva în viaţă”

Intr-adevar, pacat ca unii isi bat joc de munca altora, deoarece greu prinzi peste 10 ani sa vezi copacul respectiv crescand trebuie sa apara vreun „hipster” care sa se arate macho si sa il rupa sau mai stiu eu ce

Am plantat mai multi si o sa tot plantez… imi plac fructele! 🙂

Imi place sa plantez copaci si sa-i ingrijesc. Ma bucur cand vad oameni care planteaza.

Lasă un comentariu