Categorii
#AngelBlogCup

Concurs de biliard pentru bloggeri în Club Angel Ploieşti

Într-o zi frumoasă de septembrie, cum stăteam eu şi mă gândeam la o modalitate de interacţiune mai eficientă între bloggeri, ce-mi trece prin cap! Ne trebuie o competiţie, ne trebuie un concurs, ne trebuie ceva la care să ne măsurăm forţele la propriu, nu măestria condeiului, numărul de unici sau influenţa. Cum este destul de greu să găseşti un sport în care doamnele să poată concura de la egal la egal cu domnii, mi-a venit ideea cu biliardul. Astfel, prin amabilitatea Clubului Angel din Ploieşti am găsit spaţiul de desfăşurare al concursului. Clubul are în dotare 10 mese de billiard de 9 feet (Sam Biliards – KSteel, Brunswick Centurion, Prostar Club), cu postav semilent Championship Billiards, două jocuri de Darts profesional Winmau şi un WII cu multe jocuri (distracţie garantată). Pentru că o competiţie nu este prea interesantă fără premii, am reuşit să obţin de la Maguay o mică sponsorizare sub formă de produse. (Lista pentru sponsori este încă deschisă dacă mai doreşte cineva să ne susţină).

Mai jos găsiţi majoritatea informaţiilor necesare participării la „Concursul de biliard pentru bloggeri – Club Angel Ploieşti„:

Locul de desfăşurare:

CLUB ANGEL PLOIEŞTI – Ploieşti, B-dul Bucureşti nr.24A, La sensul giratoriu, vis-à-vis de Liceul de Chimie

Taxă de participare:

NU EXISTA TAXĂ DE PARTICIPARE! (asta am adăugat ulterior pentru că mulţi au întrebat cât costă)

Data şi ora:

Sâmbătă 15 octombrie 2011, începând cu ora 12:00

Număr de participanţi:

Locurile fiind limitate, se poate desfăşura un concurs în condiţii excelente cu maxim 32 de participanţi. Acest număr se referă efectiv doar la numărul participanţilor la concurs. Fiecare blogger are posiblitatea invitării unui susţinător care nu va participa la concurs, dar va putea juca pe mesele care se eliberează pe parcursul concursului. (pentru situaţii deosebite, lăsaţi un comment şi văd dacă pot rezolva).

Modalitate de înscriere:

Fiind un concurs dedicat bloggerilor, înscrierea la concurs se face prin publicarea unui articol pe blogul propriu până la data de 14 octombrie ora 23:59 care să conţină un link către acest articol şi unul către www.clubangel.ro . Sunt apreciate articolele care pe lângă prezentarea evenimentului au şi o motivarea a participării. Nu se vor lua în considerare blogurile care nu au cel puţin 10 articole la data publicării acestui articol. După scrierea articolului se va trimite printr-un comentariu link-ul mai jos. Înscrierea se face în ordinea postării comentariului. Primii 16 bloggeri care se înscriu beneficiază de o invitaţie de 2 ore (în valoare de 28 RON), valabilă până la data desfăşurării concursului. Astfel, cei mai vrednici se vor putea antrena puţin înainte de competiţie.

Regulement de joc şi mod de desfăşurare:

Se va juca pe baza regulamentului oficial de Bila 8 şi în funcţie de numărul de participanţi se va stabili exact şi modalitate de joc (piramidă simplă cel mai probabil).

Premii:

Premiile vor fi oferite prin tragere la sorţi. Sponsorul Maguay ne-a promis o cameră Toshiba Camileo P20, flash-uri şi alte suprize. O listă mai detaliată cu toate primiile se va afişa mai aproape de eveniment. Orice blogger care participă la concurs are şansa să plece acasă cu premiul cel mare!

L.E. Câştigătorul concursului de biliard va beneficia de o sponsorizare din partea magazinului Calendula , pentru un concurs organizat pe blogul lui.

Alte detalii:

Clubul dispune şi de un bar cu preţuri acceptabile pentru cei care vor să vadă mai multe bile pe masă 🙂 Fiecare bea după bugetul propriu 🙂 . Nu se servesc băuturi sau alte alimente dinafara localului, însă aveţi posibilitatea să comandaţi de la bar Sandwichuri gustoase pentru un snack rapid.

Acest regulament poate surveni modificări pe parcurs, aşa că este bine să reveniţi pentru mai multe detalii. Dacă am uitat ceva, aştept să mă „comentaţi” 🙂

L.E … Am uitat să spun 🙂  Există Wireless Free în tot clubul!

Update: Pentru a urmări mai uşor mesajele pe twitter legate de concurs, am ales hashtag-ul #AngelBlogCup . Vă rog să-l folosiţi de fiecare dată când vorbim de acest eveniment. Mulţumesc!

Lista participanţilor:

3ditorial ; Jorje ; ŞtefanGhiţă ; Kriogen ; Elena ; eRRmy ; MihaelaDM ; Bogdan ; Haotik ; Adi ; Waven ; Ştefan (invitatul meu, fără blog) ; Bogdan (intrus fără blog) ; Eu

Susţinător principal: Dana

Invitat din partea sponsorului: Oana

27 de răspunsuri la “Concurs de biliard pentru bloggeri în Club Angel Ploieşti”

Incep antrenamentul la biliard … ii bat pe toti !! | Jorje's Blogspune:

[…] de baza, pentru ca n-am mai pus mana pe tac de cativa ani buni. Bogdan s-a gandit el sa faca un concurs de biliard in care bloggerii sa se poata duela fara […]

Iata ca am prestat si eu 👿 :
Bloggerii si Biliardul, Baba si Mitraliera ! goo.gl/fb/yydVc

[…] în bile în buzunare. Bogdan, cel care se ocupă de organizare (felicitări și mulțumiri) are la el pe blog mai multe detalii despre ce și cum se va întâmpla sâmbăta viitoare, pe 15, de la ora 12 la […]

Nu, Elena, nu mai esti singura fata care s-a inscris 🙂

Dupa sky, angel este cel mai bun loc in care poti juca biliard.(vorba aia…”cine da cele mai tari artificii?! …club angelll”)

Fa o lista cu cei inscrisi intr-un articol pe care sa-l tot editezi. Pregateste 2-3 locuri pentru bloggeri din Brasov, si pune-ma si pe mine pe lista, articolul nu am cum sa ti-l dau acum ca apare maine dimineata pe la 9.

Nu s-au terminat inscrierile nu? Ca mai vine o bloggeritza, numa tre sa scrie articolul 🙂

Mai avem locuri, mai ales pentru o bloggeriţă 🙄

Si Dana s-ar putea sa vina, si Livia dar ele nu joaca biliard.

Nici o problemă ❗ Aşteptăm bloggerii să-şi susţină favoriţii, numai să mă anunţe printr-un comententariu aici 😉

Azi m-am întâlnit cu MihaelaDM la Club Angel. Se antrena pe ascuns dar am prins-o ❗

:)) vai, dar nu ne ascundeam deloc. talentul la biliard il tin inca ascuns, dar nu se stie cand il las liber. :))

Las’ ca mai nou ma vad cu ea prin UPG. Un salut scurt si cam atat. In rest e precum Marco Fu dupa ce castiga o partida de snooker: discreta 😀

Maine nu mai vin. Sunt f. obosit si vreau sa ma hodinesc si eu. Scuze pentru dezamagire, dar am avut doo saptamani in care am lucrat serios de tot.

Îmi pare rău că nu mai poţi ajunge 🙁 Poate treci totuşi aşa într-o plimbare.

Sunt din Ploiesti da n-am auzit de clubul asta de biliard…

Daca doriti sa va antrenati pentru acest sport, va puteam ajuta online cu jocurile noastre de jocuri de biliard pe Joc-biliard.eu.

Foarte tare! poate se face si de snooker… si in Bucuresti. 🙂

Lasă un comentariu