Categories
Articole

Knorr pentru bucătari

De ceva timp, întotdeauna când sunt la cumpărături, citesc cu mare atenţie etichetele cu valorile nutriţionale ale produselor achiziţionate. Deşi multe produse îmi fac cu ochiul … când văd că un sfert de pachet are jumătate din caloriile care-mi sunt necesare pentru o zi întreagă, îl pun repede la loc în raft.

De când soţia este însărcinată, am început să fiu extrem de precaut cu termenul de valabilitate de pe ambalaj, precum şi cu ingredientele, aditivii alimentari şi conservanţii care au pus stăpânire pe multe dintre produsele din magazine.

Încerc pe cât posibil să evit în magazin culoarele cu produse „interesante” pentru ea şi o plimb mai mult în zona legume fructe. Când mai îmi scapă din ochi şi se întoarce cu fel de fel de prostioare încerc să scap de ele când nu mă vede 🙂 . O înţeleg totuşi şi pe ea … bebelului nu-i place tot ce-i place şi mamei şi se dă o bătălie aprigă pentru cine are putere de convingere mai mare.

Nu poţi mânca în fiecare zi acelaşi meniu, doar pentru că este singurul care nu-ţi face rău. Încercăm să facem combinaţii, să schimbăm puţin gustul cu diverse condimente, doar doar o să-i placă şi mititelului. Printre produsele folosite pentru a face mâncărurile mai delicioase, folosim cu încredere produse Knorr.

Unilever Food Solutions porneşte în luna octombrie într-un turneu gastronomic de prezentare şi degustare a noilor sosuri lansate pentru bucătarii profesionişti, cu mesajul “Testează-ne! Pasiunea pentru gust e în natura noastră!”. Printe sosurile noi lansate se găsesc şi Knorr Bază pentru carne tocată , Knorr Font de Peşte, Knorr Sos de smântână cu verdețuri, Knorr Sos pentru carne de pasăre, Knorr Sos de ciuperci, Knorr Rântaș Alb, Knorr Sos fin de brânză, Knorr Bază pentru sos de friptură, Knorr Sos de roșii.

Timp de două luni, bucatarii şi consumatorii au pus întrebări pe site-ul http://www.knorrpentrubucatari.ro despre produsele Knorr pentru bucătari, despre ingrediente, gust, procese de producţie și agricultura sustenabilă care stă la baza produselor Knorr pentru bucătari.

Urmând cele patru noi promisiuni făcute de Knorr pentru bucătari – un gust mai bun, ingrediente mai bune, eficienţă mai mare şi grijă mai mare pentru mediu – Unilever Food Solutions lansează în cinci oraşe sosuri complet noi, dar şi sosuri cu reţete optimizate după gusturile locale.

Din păcate, produsele Knorr pentru bucătari sunt diferite de cele pe care le găsim cu toţii în retail şi de aceea ar fi bine să ajungi la evenimentul organizat Marţi la Ploieşti, pe 4 octombrie 2011, la SKY intrarea în Păuleşti, Str.  Principală Nr. 1 (fostul complex INTEX) începând cu ora 15:00 pentru a testa personal întreaga gamă de sosuri. Înscriete pe site-ul knorrpentrubucatari.ro până luni 03 octombrie la ora 23:59 pentru a anunţa că ajungi la eveniment.

Vino şi tu să deguşti noile sosuri Knorr pentru bucătari, fii prezent la eveniment, află cât mai multe despre noile sosuri, de la reţete, la preparate cu care se potrivesc şi vorbeşte cu bucătarii prezenţi la eveniment. Se vor face şi degustări de vinuri cu somelierul Sergiu Nedelea!

La adresa http://www.knorrpentrubucatari.ro/ghidul-miturilor găsiţi în 64 de pagini un testimonial al transparenţei Knorr, prin care îşi dezvăluie informaţii care cu siguranţă prezintă interes pentru tine şi răspunsuri la întrebări pe care doreşti sa le adresezi specialiştilor Knorr.

Eu deja sunt curios şi mai mult ca sigur voi merge la degustare. Trebuie să mai găsesc ceva interesant de preparat pentru soţia mea. Voi veniţi? Cu cine mai mă întâlnesc acolo?

Acest articol participă la campania specială pentru bloggeri din Prahova organizată de Blogal Initiative şi Knorr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.