Categorii
Review

Electrocasnice SINGER

Când spui electrocasnice SINGER mulţi ridică o sprânceană şi se uită ciudat la tine. În cel mai bun caz, cei care au o vârstă, se gândesc la maşina de cusut a bunicii. Poate pentru că Isaac M. SINGER a brevetat în 1851 prima astfel de maşină de cusut. La început am fost şi eu reticient cu aceste produse … dar de când şi-a mai făcut unul loc la noi în familie, parcă îmi vine să vă împărtăşesc bucuria mea.

Primul individ apărut a fost un Aspirator Singer VC 2410 White câştigat la o campanie BlogalIniative. Pe lângă putere de aspirare de 350W (Putere maximă consumată: 2400W), are un design superb, fapt ce m-a făcut de multe ori să-l uit prin sufragerie după ce am făcut treabă cu el. E destul de silenţios şi este foarte uşor de modificat puterea de aspirare. Cei care au copii mici vor fi încântaţi să-l folosească împreună cu „batista bebeluşului”. Filtru HEPA (high efficiency particulate air) ajută la îndepărtarea impurităţilor foarte fine din aer şi a alergenilor. Într-un cuvând îşi face treaba la perfecţie, nu este foarte scump şi după aproape un an de folosire merge la fel de bine ca în prima zi. Deci, recomand!

Aspirator Singer
Aspirator Singer VC2410 white

Al doilea membru Singer din familie, este un storcător fructe şi legume SINGER SJE-700. Cred că soţia l-a ales pentru că este albastru, culoare ei favorită şi pentru că nu este ditamai hardughia, să trebuiască să stai 30 minute să-l cureţi după folosire. Eu nu m-am priceput prea mult, dar având în vedere că scria prin caracteristici ceva de 700W, am zis că e mult mai bine faţă de altele cu 450-500W. Erau şi altele la 1000W, dar cu preţ pe măsură. Când l-am pus prima dată la treabă am rămas uimit cât de silenţios este. Asamblarea se face foarte uşor, accesoriile detaşabile şi sita din inox fiind uşor de spălat. Baza are un sistem de ventuze pentru a nu aluneca pe suprafaţa blatului de bucătărie. Pulpa rămasă din stoarcerea fructelor şi legumelor este destul de bine uscată şi abia dacă mai poţi scoate din ea câteva picături de suc. Micuţa s-a lins pe degete de prima oară când a gustat noul suc preparat. Deci, recomand iar.

Storcator Singer
Storcator fructe şi legume Singer SJE 700

Cel mai simplu este să achiziţionaţi produsele SINGER on-line, de la magazinele de mai jos. Verificaţi toate link-urile întâi, eu am găsit storcătorul cu 50 lei mai ieftin la Altex faţă de eMag. Poate prideţi şi voi o promoţie.

Mie mi-a făcut o părere bună Singer. Văd pe site că mai au şi maşini de cusut, fiare de călcat, mixere, cafetiere, hote, cântare de bucătărie, fierbătoare, prăjitoare de pâine, maşini de tuns, uscătoare de păr, calorifere, aeroterme, radiatoare, ventilatoare etc. Cu siguranţă la următoarele achiziţii mă voi uita atent produsele Singer.

Pentru produsele Electrocasnice SINGER (electrocasnice mici ) aflate în perioada de garanţie sau post-garanţie puteţi contactata Call-Center MICADAN cu  reprezentanţe în toată ţara la telefoanele:

0801.000.101 (TelVerde Romtelecom) 0723.948.467
021.242.93.36 0744.596.198

Cei care au deja produse, se pot înscrie în clubul SINGER pentru a beneficia automat de încă 6 luni de garanţie aici.

Spor la cumpărături!

12 răspunsuri la “Electrocasnice SINGER”

Si eu am cumparat storcator la recomandarea unor prieteni care mi-au spus ca sunt foarte multumiti de el chiar daca nu e marca foarte cunoscuta.Si au avut dreptate asa incat ma gandesc si la aspirator in conditiile in care chiar de sarbatori aspiratorul meu si-a dat duhul!

multumesc pt sfat ! pana la urma toate fac acelasi lucru, difera pretul producatorului atata tot

Stii cum ee nu risti nu castigi.Degeaba ai un produs de firma daca nu ai noroc sal folosesti.Cateodata calitatea ee aceasi si platesti doar numele firmei in plus.

Storcatorul de fructe si legume isi merita banii. Face treaba bine. De aspirator nu stiu, pentru ca am altceva.

Noi avem a masina de cusut Singer. Cred ca masina are vre-o 25-30 de ani dar inca functioneaza foarte bine. Singer e o marca de renume, merita cumparat orice produs Singer, asta e parerea mea.

Par destul de interesante…dar oare cat costa?

Aspiratorul e mult mai bun decat cele din aceeasi categorie produse de Samsung, iar ca pret cam tot pe acolo. Comparand cu produsele de pe aceeasi categorie dar ale producatorului Philips, atunci pretul e clar in avantajul producatorilor germani.

Va rog sa ma ajutati sa cumpar un capac pentru acest tip de sorcator(SINGER SJE 700), deoarece s-a spart tubul de alimentare al acestuia
Multumesc anticipat!

Si pe mi e m ar interesa un capac ptr ca s a apart tubul chiar acum 5 min in timp ce functiona Sunt fff suparata din cauza asta … E in garantie dar sigur nu mi vor da alt capac :(:(

Si eu am nevoie de un capac pentru storcatorul de legume, fructe. Știe cineva de unde pot sa cumpăr unul? Multumesc.

As dori un furtun pentru acest aspirator. S-a rupt dupa 5 ani de folosire.

Lasă un comentariu