Categorii
Asesoft

Asesoft junior vrea să-şi ia revanşa în faţa bloggerilor

Micuţii de la Asesoft Junior vor să-şi ia revanşa în faţa bloggerilor. Au început noul an încrezători în forţele proprii şi cu o motivaţie în plus: să-i bată rău de tot pe bloggerii burtoşi din Prahova. Având în vedere că la ei antrenamentele au început de ceva timp … iar noi nu ne-am revenit după vacanţa plină de friptane şi grătare, şansele noastre să ne facem de râs sunt minime maxime.

Superbul meci se va desfăşura la sala de sport a Liceului Tehnologic „1 MAI” , Str. PETROLULUI NR. 16, Ploieşti în data de 2 februarie 2013, începând cu ora 11:00. Puteţi ajunge cu 20-30 de minute mai devreme pentru a face încălzirea şi pentru a stabili strategia de joc. Bloggerii cu ceva mai puţină experienţă de joc sunt chemaţi să încurajeze echipa preferată 🙂

Cei care vor să participe, să-mi lase şi un scurt comentariu aici, să fiu sigur că nu începe meciul fără ei 🙂 Distracţia este garantată de neîndemânarea şi lipsa totală a rezistenţei fizice a multor bloggeri.

HAI ASESOFT! Pardon … hai BlogosPHeră!

5 răspunsuri la “Asesoft junior vrea să-şi ia revanşa în faţa bloggerilor”

Cred ca vin si eu sa va sustin. Nu promit, dar voi incerca sa imi fac timp.

Eu vin, doar zapada de 2 metri ma poate opri. Voi fi sub panou, la lupta cea mare !

Te aşteptăm cu drag! Dar soţul … soţul unde este? 🙂

Fără tine sub panou am fi fost nevoiţi să jucăm mai mult apărare ZONĂ … şi probabil n-am fi reuşit să rezistăm mai mult de un sfert.

Inca nu stiu sigur daca poate veni, pentru ca intra la serviciu la ora 14.

Spune ce ai pe suflet

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și prietenilor tăi pe: