Categorii
#phblogmeet

Primul meu #phblogmeet

Aseară am participat la primul meu #phblogmeet. Am vrut de multe ori să ajung, însă astrele nu s-au aliniat până acum. Locaţia aleasă a fost de această dată Irish Pub Ploiesti – The ShamRock . A fost prima oară când am ajuns pe la ei şi mi-a plăcut atmosfera, muzica rock din surdină, nenumăratele feluri de beri (pe care sigur o să le încerc cu altă ocazie), servirea rapidă, LCD-ul la care ne-am mai aruncat un ochi din când în când la meciurile de fotbal … per total a fost OK. Mai pe seară însă, s-a aglomerat şi era cam greu să ne auzim unii pe alţi

6 răspunsuri la “Primul meu #phblogmeet”

Încerc să răspund punctual:
1. M-am bazat pe cei 3 oameni care-l cunoşteau pe Chinezu să deschidă sau să întreţină o discuţie în orice direcţie cu el. Deoarece niciunul n-a făcut-o m-am simţit obligat să-l „acaparez” eu.
2. Ordinea de zi implică un program strict care, aşa cum am constatat în trecut, este greu de respectat.
3. Nu-mi doresc, şi cu atât mai puţin, nu-mi asum rolul de lider. Dacă aşa se vede este doar pentru că alţii nu fac ce trebuie în această direcţie. Eu vreau o echipă, dar dacă alţii nu vor …
4&5. Singurul proiect powered by blogosPHeră a fost stimulat şi întreţinut de cineva din afară. Care s-a retras, astfel încât acţiunea programată acum o lună pentru we ăsta … s-a dus dracu.

Multe din frustrările pe care le-ai expus tu mai sus, crede-mă că eu le-am trăit în ultimul an înzecit.
Aştept şi partea a 2-a, mai am o speranţă să fi fost şi ceva bun aseară.

Sunt profund impresionat de felul în care ţi-ai expus punctul de vedere în legătura cu mai multe aspecte ce ţin de această întâlnire a blogosferei! Pe tine, cu sigurantă te voi trece în RSS-ul meu.

@Waven Sigur a fost şi ceva bun aseară 😈
@John Mulţumesc pentru aprecieri 🙄

Dupa cum spuneam si aici:
niciodata nu stii cu ce fel de om vorbesti pe internet ! 😆

Cat despre articol, bravo !

Ai fost tu, n-am fost eu 🙂
Asta e, poate data viitoare o să ajung și eu. Foarte bun articolul, ți-ai luat notițe acolo? 😀

@DevHell Nu mi-am luat notiţe … dar am fost foarte ascultător :mrgreen:

Comentariile sunt închise.