Categorii
personal

Ce vreau de la blog in 2012

Cu o oarecare întârziere voi încerca să-i răspund lui Waven la întrebarea adresată pe blog. „Ce vreau de la blogul meu în 2012?”

Varianta pe scurt: beneficii de ordin financiar mai mari.

Blogul l-am pornit în august 2011 după ce am văzut că Irina n-a mai scris la ea pe blog.

Primul articol a fost legat de #cautIT , hashtag-ul pe care doresc să-l promovez pentru cererile de componente IT pe twitter. Urmărirea acestui hashtag pentru toate căutările ar face apariţia răspunsurilor mai rapidă, zic eu. Deja al doilea articol a fost scris pentru campania BlogalInitiative şi Quickmobile.ro şi astfel descopeream gustul pentru aceste campanii. Am participat la majoritatea campaniilor şi am căştigat mai des decât mă aşteptam. Netbook, imprimantă, bani … sper să am cel puţin acelaşi succes şi în 2012 🙂

Am fost la câteva PHblogmeet-uri şi am descoperit puţin oamenii din spatele cuvintelor. Sunt tineri cu personalităţi puternice, sunt luptători, sunt inteligenţi sunt altfel decât mare majoritate. Nu sunt acei derbedei, cocalari, panarame şi alte lighioane pe care toate televiziunile le promovează. Sunt aceia care încearcă să-şi trăiască viaţa la maxim în această Românie nu tocmai prielnică. Avem pasiuni comune şi totuşi atât de diferiţi … Vă doresc un 2012 cât mai prielnic şi să prindeţi aripi!

Am reuşit organizarea unui eveniment în premieră în Ploieşti : Cupa bloggerilor la biliard #AngelBlogCup . A fost o realizare care a fost primită cu multe laude, ceea ce mă face să sper la o nouă ediţie şi anul acesta. Totul depinde de voi!

Am încercat marea cu degetul şi am propus un #photowalk Ploieşti individual. Am văzut că este interes şi pentru aşa ceva. Să vină vremea bună şi sunt sigur că reuşim o ediţie de grup de toată frumuseţea.

Am tot încercat o ieşire la baschet cu bloggerii din zonă. Nu s-a putut în 2011. Presimt că în 2012 streetball-ul, slamdunk-urile şi crossover-urile vor fi mai ceva ca în „White Man can’t Jump” 🙂

Cu ajutorul lui Alin probabil voi avea o temă nouă şi o medie de aproximativ 15 articole / lună. Timpul este limitat, ideile nu sar mereu la fileu şi campaniile cam puţine 🙂

Traficul este prea puţin relevant în momentul de faţă. Defapt nici nu mă aştept la prea mult. Nu fac SEO spam (deşi am încercat şi am văzut că funcţioneză), nu pun domnişoare în bikini pe blog, nu scriu articole de hater , nu sunt filosoful cartierului …

Mulţumesc celor care m-au citit în 2011, felicitări celor curajoşi care mă vor citi şi în 2012. Sper că apariţia mea în blogosPHeră v-a făcut plăcere şi sper ca toţi cei care m-au întâlnit/cunoscut să mă fi trecut în grupul/cercul „Mă pot baza pe ei”, aşa cum am făcut şi eu cu voi.

5 răspunsuri la “Ce vreau de la blog in 2012”

Dacă nu mă înșel primii bani din blogging i-ai primit de la un blogger chiar pe când nici nu aveai blog 🙂

Primii bani din blogging i-am obţinut şi mai înainte … cu blogul Irinei 🙂

Adevarul e ca prea multi bloggeri vor bani din blog mult prea repede.
Nu spun ca banii nu sunt importanti insa nu cred ca Vali Petcu, Costin Cocioaba, Cetin Ametcea si toti ceilalti au plecat la drum cu gandul ca „anul asta vreau sa fac mai multi bani din blog” sau „anul acesta vreau de devin blogger full time”, lucrurile de genul acesta se intampla de la sine, banii vin atunci cand muncesti mai mult si cred ca tinerii bloggeri ar trebui sa isi propuna drept scop sa munceasca mai mult iar daca vor realiza acest lucru cred ca vor veni si rezultatele (evident si cele financiare).

Frumos blogul , mai ai putin de lucru la el dar bravo ! Si apropo speri sa cresti si tu venitul financiar 😉

Lasă un comentariu