Categorii
#phblogmeet

PH Pro Blog Meet Day la Ploieşti – #phproblogs

Sâmbătă 04.08.2012, începând cu ora 12:00, la sediul Centrului de Dezvoltare Personală şi Profesională ( Şoseaua Vestului, nr. 12, parter) va avea loc întâlnirea bloggerilor prahoveni denumită PH Pro Blog Meet Day ( #phproblogs pe twitter).

S-au anunţat o groază de participanţi iar programul prezentărilor pare foarte interesant. Iniţatorul este Kriogen şi văd că pregăteşte intens fiecare aspect al întâlnirii pentru ca totul să meargă excelent.

Scopul întâlnirii este de a analiza starea blogosferei locale şi de a stabili o direcţie comună, care să aducă numai beneficii online-ului prahovean. Organizare, unitate, perseverenţă, consistenţă, spirit etc.

Şansele să pot ajunge sunt atât de mici, încât nici nu o să vă dau speranţe. Sper însă ca prezentările să fie disponibile on-line sau măcar să-mi fie trimise şi mie. Am totuşi pregătite câteva întrebări:

Pentru Kriogen: Blogosfera Locala sau Individualism, Profesionisti sau Egoisti. De ce această alăturare? Un individualist face parte din blogosfera locala fie că vrem, fie că nu vrem. Un profesionist poate să fie şi egoist. Nu sunt termeni care se resping. Cum face însă ca iniţiativele indivuduale să nu ştirbească părerea generală despre blogosfera locală şi cum susţinem bloggerii locali în activităţi care nu sunt tocmai de interes general?

Pentru Ionuţ: Suntem puţini ploieşteni online. De ce nu încearcă căutarea unor sponsori pentru o campanie offline? Sunt o groază de panouri publicitare goale … şi cred că preţurile au scăzut destul de mult. Câteva mii de flayere în cutiile poştale ar putea atrage atenţia mai mult. Ca o idee, ar fi interesantă şi filmarea părerii persoanelor din zonele cu probleme.

Pentru Kriogen: PloieştiulMeu este un proiect frumos care însă nu cred că are posibilitatea de a fi mai mult decât o copie a celor care deja l-au organizat în alte oraşe. Nu mai bine gândim ceva original?

Pentru Aditză: Sunt o groază de proiecte umanitare care au nevoie de ajutor. Pe lângă resursa umană, ar fi interesant de creeat un portal local (Ploieşti/Prahova) pentru voluntarii care doresc să ajute dar şi pentru ONG-urile care desfăşoară diverse activităţi în zonă. Poate astfel se găsesc mai uşor şi resurse materiale din sponsorizări.

Aş prefera ca întrebările/răspunsurile să fie date în cadrul întâlnirii şi apoi să le primesc şi eu în comentarii sau pe mail.

3 răspunsuri la “PH Pro Blog Meet Day la Ploieşti – #phproblogs”

In dreptul meu -proiect umanitar- suna prea pompos. M-am gandit sa ajut pe cineva organizand un eveniment frumos. Asta nu inseamna ca strang sute de euro sau ca fac mare valva in presa. Nu ca asta este ceva urat sau interzis…

[…] au si anuntat evenimentul inainte si puteti citi si aceste articole la Bogdan Cojocaru, George Dinca si Dragos […]

Cojo, ai ratat un blogmeet care nu ti-ar fi raspuns la intrebarile acelea legate de indivualism / egoism, dar care a fost cel mai organizat din toate cele la care am fost eu pana acum.

Lasă un comentariu