Categorii
personal

Am împlinit un an

Acum un an, pe 1 august 2011 am început să scriu pe acest blog. Irina, după 3 ani de scris, se plictisise să mai scrie pe al ei. Mi-am zis atunci că e păcat şi să încerc să preiau eu ştafeta.

Nu o să vă zic că am avut peste 12.000 de vizitatori unici în acest an, nu o să vă zic că cele 200 de articole publicate însumează aproape 90.000 de cuvinte şi nu o să vă zic nici despre cele peste 1000 de comentarii aprobate şi alte peste 3000 prinse în spam.

În acest an am întâlnit o mulţime de persoane deosebite la #phblogmeet-urile la care am participat şi am organizat pentru ei un concurs de biliard #AngelBlogCup. Am participat la #BăicoiPhotoWalk , am încercat un pui de #photowalkPloiesti şi am organizat un #PhBaschetMeet la Sala Sporturilor.

Am făcut o rubrică pe blog unde încerc să prezint numai ştiri de bine din Ploieşti şi am adunat toate feed-urile RSS ale ziarelor prahovene pentru a fi citite mai uşor. Evenimentele interesante din Ploieşti le-am prezentat cum am putut eu mai bine şi am realizat o listă a conturilor de twitter din Ploieşti.

Am câştigat o groază de premii la campaniile Blogal Initiative şi am scos la vânzare o parte din ele. Pentru că astăzi mă simt foarte bine, puteţi să-mi faceţi oferte pentru produsele din garaj (fără a lua în calcul preţul minim), poate vă fac şi pe voi fericiţi 🙂

Am încercat în paralel să mă ocup de USB 3.0  şi am lansat împreună cu Irina şi Adriana, blogul culinar Reţete Cochete. Voi susţine în continuare proiectele speciale din Prahova şi în viitorul foarte apropiat voi lansa un site .com . Deja am în plan încă un proiect, pe care sper să-l lansez până la finalul anului.

Vă mulţumesc tuturor pentru acest prim an de blogging şi sper să fim împreună mulţi ani de acum înainte.

21 de răspunsuri la “Am împlinit un an”

Hey La multi ani! si la cat mai multe articole funky!!:D

Dacă am avea 3-4-5 oameni în blogosPHeră cu un „portofoliu” apropiat de al tău, după 1 an de blogging, n-am mai avea nevoie de workshop-uri despre cum să fim o comunitate unită și performantă.
Felicitări încă o dată și ține-o tot așa.
PS: ceea ce ți-am spus mai demult referitor la secțiunea „jocuri și concursuri” rămâne în continuare valabil 🙂

La multi ani si felicitari! Nu stiam ca poti scrie asa bine si frumos pana sa-ti faci blog. Trebuia sa te apuci tu acum 3 ani cand imi explicai mie ce e aia un blog 😀

Acum 3 ani scopul meu era să învăţ ce înseamnă wordpress, promovare, detalii tehnice şi să te învăţ pe tine ce e aia un blog. Multă lumea zice că scriu bine şi frumos, dar mie mi se pare că scriu normal. Aşa cred că ar trebui să scrie fiecare. Acum 3 ani cu siguranţă n-aş fi scris aşa … pe atunci nu exista Blogal Initiative să mă motiveze 🙂

Când am citit prima dată comentariul, am crezut că este tot la articolul cu fotografiile şi se referă la cât mai mulţi copii 🙂

Mulţumesc pentru aprecieri, o să încerc însă ca în acest an să mă autodepăşesc, chiar dacă va fi de două ori mai greu să-mi fac timp pentru blog.
Poate că unii au nevoie de workshop-uri pentru a înţelege ce înseamnă o comunitate unită şi performantă. Măcar să schimbe ceva în mentalitatea colectivă aceste întâlniri.

multi ani frumosi de blogging si multe povesti la fel de frumoase precum cele de pana acum !
Felicitarile se impun de la sine! 😉

Acu am văzult articolul că nu eram în țară pe 1. La mulți ani, la cât mai multe articole și proiecte!

Eu abia acum am văzut articolul, îmi cer scuze. La mulți ani, Bogdan!

Toata lumea poate avea minim un blog, dar putini au si „performante”!!! Dovada interesul si placerea! Felicitari!!!

Lasă un comentariu