Categorii
#phblogmeet

Primul meu #phblogmeet (part2)

După ce în prima parte v-am cam speriat cu micile problemuţe pe care le-am văzut eu la primul #phblogmeet la care am participat … o să mai aduc aminte de doua-trei pe care le-am uitat 🙂

6. Jorje în timp ce alţii nu erau chiar atenţi ne-a spus de o eventuală campanie în blogosPHeră pe care încearcă să o facă la nu ştiu ce pix-uri. Nici măcar eu care am stat faţă în faţă cu el nu am auzit exact toate detaliile. Nu aşa se face! Trebuia prins momentul în care lumea era între subiecte şi era puţin mai multă linişte pentru ca toată lumea să audă despre ce este vorba. Bravo pentru iniţiativă … sorry pentru anunţarea ei. Ca o completare pe care nu ţi-am putut-o spune atunci … decât să scriem fiecare de produsul „X” mai bine scriem fiecare despre plăcerea scrisului de mână, despre primul stilou, despre o experienţă frumoasă când scrisul de mână ne-a ajutat etc urmând ca la final să spunem puţin şi despre produs. Astfel avem şi conţinut de calitate pe blog-uri şi nu le umplem doar cu advertoriale iar cei care ne citesc au numai de câştigat.

7. La un moment dat, s-a iscat o mică discuție legată de modul în care Haotik a devenit „mai popular” în ultimul timp şi că metodele folosite de el nu sunt chiar cele mai bune. Din punctul meu de vedere, orice model de promovare este bun atâta timp cât îşi atinge scopul. Da … e frumos să ai principii , să fii corect dar în momentul de faţă, când numai scandalurile şi bârfele sunt luate în seamă, este şi normal să te foloseşti de ceea ce prinde la public. Am crezut că dacă scriu aceste rânduri am să le şi cred … n-a mers. Nu-mi place să mă folosesc de naivitatea oamenilor şi să incerc prin orice mijloace să le acaparez atenţia. Probabil nu voi avea succes în viaţă, îmi place să stau în banca mea şi să fac lucrurile aşa cum cred eu că trebuie mai bine, fără a supăra pe cineva şi fără prea mult tam-tam.

Gata … zic că este deajuns cu atâtea probleme. Să înceapă şi partea bună a meeting-ului!

Mi-a făcut plăcere să pot pune o voce şi un caracter username-urilor de pe twitter şi blog-urilor. Mi-a plăcut să constat că sunt persoane altfel decât cele promovate la TV (numai derbedei şi retardaţi). Sunt persoane care au ceva în cap, cărora nu le este frică să fie altfel decât majoritatea şi cărora nu le este frică să se exprime, să spună ce au de spus şi să-şi susţină părerile cu argumente. Fiecare are tărie de caracter şi nu este uşor influenţabil. Poate uneori prea multă tărie de caracter pentru a forma o echipă, dar cu siguranţă un membru generator de idei excelente într-o sesiune de brainstorming. Vă vorbesc despre:

10 răspunsuri la “Primul meu #phblogmeet (part2)”

Șterge http:// care e în plus de la adresa ultimului blog (danaschiopu.ro)

@DevHell Mersi! Am rezolvat … la 7 dimineata nu sunt chiar fresh 🙄

Bloggeri despre o întâlnire de bloggeri (guest post la comun) | Chinezuspune:

[…] și Bogdan Cojo m-au invitat să iau de la ei ce vreau pentru acest guest post comun. Cum nu fac io de astea, v-am […]

N-ai inteles despre ce fel de pixuri era vorba. Are treaba cu dintii, nu cu scrisul :mrgreen: Ideea a fost prinsa, iar detaliile urmeaza sa le stabilesc si sa anunt.

@E clar atunci atunci … nu ❓ Nu s-a înţeles nimic din ce ai spus 😥

Bogdan, iartă-mă dar sunt profund dezamăgit (și) de această parte a 2-a. Motivul principal este că n-ai găsit în cele peste 421 de rânduri și 3721 de caractere loc/timp/motive să spui ceva de bine despre întâlnirea noastră. Măcar din politețe o puteai face.
Poate sunt subiectiv sau doar optimist incurabil, dar în orice există și o parte bună și-mi pare rău că tu n-ai găsit-o sau că n-ai considerat important s-o specifici.
PS: săracul Jorje a spus de vreo 10 ori numele firmei și ce face stiloul respectiv și tocmai tu care stăteai în fața lui n-ai înțeles …

@Waven Partea buna am decis sa apara la Chinezu pe blog. Citeste acolo ca a fost updatat articolul lui.
Jorje putea sa spuna si de 100 de ori … daca nu se auzea cand vorbea … degeaba.

Am citit și partea aia încă de când era mai sus și dezamăgirea rămâne.

Având în vedere că la acest blogmeet nu s-a discutat nimic concret, nu s-a stabilit nimic de făcut până la următoarea întălnire, nu am purtat discuţii prea aprinse cu ceilalţi participanţi … singurele lucru pozitive pentru mine sunt cele enumare mai sus. Adică:

1. „Mi-a făcut plăcere să pot …(continuare e sus) … cu siguranţă un membru generator de idei excelente” şi cu adăugarea aceasta: „şi pe care m-aş putea baza în desfăşurarea unui proiect”.

2. Întâlnirea cu Chinezu m-a ajutat sa-mi dau seama încă odată că nu fac ce trebuie.

Am citit de mai multe ori articolul tău after #phblogmeet şi nu prea mi-am dat seama de părţile pozitive pentru TINE … poate ai vrea să ne împărtăşeşti şi noua ideile tale.

Faptul că tu şi Livia aţi fost acolo pentru mine personal a însemnat mare lucru. Unul dintre voi este un cec în alb pe care l-am scris blogosPHerei (rămâne să „culeg” roadele ca şi până acum …).
Pe urmă, nu uita că sunt deja la al 10-12-lea blogmeet. Dacă de la primele plecam cu idei şi păreri la care rumegam zile bune, acum nu mă mai îmbăt aşa uşor. Pentru că văd că orice am fi discutat noi acolo, a 2-a zi nu se întâmplă nimic (asta dacă nu cumva se ceartă vreo 2 gorobeţi motiv de ceartă 2 luni bune). Văd că suntem o blogosferă în care cei mai cunoscuţi 2 bloggeri se ceartă în loc să muncească împreună. Văd o listă de 140 de bloguri în Ploieşti şi doar 3-4 postează zilnic, 20-30 săptămânal şi restul când sunt beţi sau părăsiţi de noroc.
Văd prea multe şi văd că degeaba le zic!

Comentariile sunt închise.