Categories
personal

Despre mine

De când am lansat blogul m-am tot chinuit să scriu o pagină „Despre mine”. Am avut mai multe tentative până acum, însă de fiecare dată am şters tot ce am scris la final. Îmi este foarte greu să mă descriu fără a fi extrem de subiectiv. De aceea, am o mică rugăminte pentru voi!

Vreau să scrieţi voi această pagină. Spuneţi-mi cum mă vedeţi voi. Spuneţi-mi cum credeţi că sunt, pe baza articolelor publicate de mine în caz că nu ne-am întâlnit vreodată. Spuneţi-mi cum, unde şi de ce ne-am întâlnit. Spuneţi-mi dacă m-aţi ţinut minte sau nu. Spuneţi-mi de ce mai intraţi din când în când pe aici. Spuneţi-mi de ce îmi răspundeţi la mesaje, mail-uri sau SMS-uri. Spuneţi ce credeţi despre mine fără reţineri şi ocolişuri.

Ştiu că pare o pagină din jurnaulul unui adolescent … dar aştept răspunsuri cât mai sincere, nu doresc doar lapte şi miere în comentarii 🙂 .  Pe baza răspunsurilor voastre voi alcătui pagina „Despre mine”. Vă mulţumesc anticipat!

P.S. Puteţi trimite şi anonime prin formularul de contact .

7 răspunsuri la “Despre mine”

Boi, eu stiu ca esti un tip super muncitor, te implici in multe proiecte, ai ambitie nu am ce zice :)) si o persoana pe care te poti baza oricand. 🙂

Sincer sa fiu nu te urmaresc de mult timp, am o sugestie pentru tine, pe baza comentariilor care le vei avea, le poti adauga in articol 🙂

Este blog-ul/site-ul tău și este vorba despre tine. Nu cred că este mai important să spui unor necunoscuți (vizitatorii) cum te văd alți necunoscuți (cei care îți dau feedback la acest articol). Părerea ta, despre tine, ar trebui să fie singura „oficială” care să se regăsească în pagina „Despre mine”. Normal să fii interesat de părerea altora dar nu ar trebui să-i acorzi mai mult merit decât unei simple informări. În mod logic, tu te cunoști cel mai bine pe tine însuți și nu eu care te-am văzut de 4 ori în viață.
Părerea mea 🙂

Articolul este dedicat în special celor cu care am interacţionat cel puţin o dată face-to-face. Aşa cum am spus, aş fi mult prea subiectiv şi de aceea caut un răspuns în caracterizările voastre. De exemplu, pentru simpla informare, în cele 4 dăţi când ne-am întâlnit, ce impresiţie ţi-am lăsat?

Complet diferită față de cea pe care o am din interacțiunile online, de exemplu.

Eu cred ca esti o persoana care isi ocupa mult timp pe proiecte. Munceste mult.

Ti-am descoperit de curand blogul si vreau sa-ti spun ca mie imi starneste interesul. Deci o sa ti-l citesc in continuare cu mare placere. Cate despre tine, imi pari o persoana care se implica mult. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.