Categorii
evenimente Ploieşti

Și dacă nimeni nu va prelua inițiativa … cu siguranță va trece și mai mult timp în continuare

Într-un oraș aproape mort din punct de vedere al evenimentelor destinate bloggerilor, mă așteptam ca lumea să dea năvală la o acțiune desfășurată special pentru ei.

Atunci când ai uitat când a fost ultimul #phblogmeet , câte persoane au fost și despre ce s-a discutat … înseamnă că a trecut mult prea mult timp. Și dacă nimeni nu va prelua inițiativa … cu siguranță va trece și mai mult timp în continuare.

Atunci când ultima dată când ai făcut sport a fost un meci de baschet unde era să iei bătaie de la câțiva puști de 10 – 12 ani , atunci cu siguranță ai nevoie de o nouă provocare. Și dacă nimeni nu va prelua inițiativa … cu siguranță va trece și mai mult timp în continuare.

Atunci când ultima dată când ai pus mâna pe un aparat foto / video a fost la un curs organizat special pentru tine și de atunci n-ai publicat pe blog niciun filmuleț sau fotografie … înseamnă că a trecut mult prea mult timp. Și dacă nimeni nu va prelua inițiativa … cu siguranță va trece și mai mult timp în continuare.

Atunci când cineva se străduie să-ți ofere  pe tavă aproape tot ce ai nevoie pentru a învăța lucruri pe care nu e tocmai simplu să le înveți singur, iar ție îți este mai comod … să faci altceva, înseamnă că nu meriți să mai primești astfel de ocazii.

Mulțumesc celor care au participat la evenimentele organizate în Ploiești până acum și sper că v-au plăcut și ați avut numai de câștigat de pe urma lor. Mulțumesc sponsorilor, firmelor și persoanelor care au ajutat la buna desfășurare a acestora.

Probil va mai trece mult timp până la următorul eveniment în Ploiești destiat bloggerilor … pentru că dacă nimeni nu va prelua inițiativa … cu siguranță va trece și mai mult timp în continuare …

6 răspunsuri la “Și dacă nimeni nu va prelua inițiativa … cu siguranță va trece și mai mult timp în continuare”

„Atunci când cineva se străduie să-ți ofere pe tavă aproape tot ce ai nevoie […] iar ție îți este mai comod … să faci altceva, înseamnă că nu meriți să mai primești astfel de ocazii.” și eu nu mai adaug nimic!

Cine preia initiativa trebuie sa fie capabil sa o duca la bun sfarsit:)

Blogurile sunt foarte utile pentru ca multe dintre ele contin informatii folositoare care sunt actualizate in mod frecvent iar astfel si bloggerii ar merita o atentie mult mai mare, insa din pacate nu se intampla asa. Si pe langa atentie cred ar merita si un respect mai mare.

Toata lumea stie deja ca bebelusii si copiii mici sunt mult mai sensibili la caldura decat adultii. Insa, din pacate, nu toata lumea tine cont de acest lucru atunci cand coboara din masina si lasa copiii inchisi in interiorul autovehiculului intr-o zi caniculara. In cazul in care ai fost vreodata tentata sa faci asa ceva, gandindu-te ca nu vei lipsi decat un minut, uita acest gand pentru totdeauna. In timpul in care lasi copiii in masina nesupravegheati se poate intampla orice care sa prelungeasca timpul estimat in care acestia raman inchisi in interiorul autovehiculului: fie nu realizezi cat de repede trece timpul, fie ceva te impiedica sa ajungi inapoi la masina (poti ramane blocata in lift sau ti se poate face rau undeva) sau chiar iti este ridicata masina pentru parcare necorespunzatoare fara ca cineva sa isi dea seama ca cei mici sunt inauntru.

Te-ai gandit vreodata cine vei fii si ce vei gandi cand iti vei afla ultimele clipe din viata asta? Majoritatea oamenilor isi pune aceasta intrebare. Ce vei regreta atunci, care sunt experientele trecute pentru care ai da timpul inapoi ca sa le repari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.