Spectacol aerian Strejnic – 11 mai 2013

Devenit o tradiţie deja, spectacolul aerian de la Strejnic, aduce din ce în ce mai mulţi vizitatori în fiecare an. Aşa că, fără prea multe cuvinte, vă invit sambata 11 mai 2013 incepand cu ora 10.00 la unul dintre cele mai frumoase demonstratii aeronautice ale anului. Vor participa: Hawks of Romania, Vulturii Tricolori, Scoala Superioara de aviatie, aeronave ultrausoare si planoare dar si parasutistii loctului National. Vor fi şi demonstratii cu aeromodele şi drone pentru cei interesaţi.

Cu ocazia acestui eveniment se vor putea face salturi cu parasuta contra cost pentru cei care doresc acest lucru in zilele de vineri, sambata si duminica. Pentru programari va puteti adresati aeroclubului Ploiesti.

Intrarea este libera.

Pentru cei interesaţi, aveţi câteva fotografii de la Strejnic Air Show 2012 şi 2011

Spectacol aviatic Strejnic

Spectacol aviatic Strejnic

7 păreri la “Spectacol aerian Strejnic – 11 mai 2013

 1. gzduire web

  Abea astept sa vad demonstratiile lui Jurgis kairys, unul dintre cei mai tari acrobati ai aerului si provine din Lituania.

 2. Costin GxG

  Din pacate nici anul asta nu pot veni… dar astept pozele tale, ca in fiecare an 😀

 3. bogdan Autor articol

  off … o să fie cam greu cu fotografiatul … că nu mai am decât un 18-55. Poate de data aceasta o să filmez 🙂

 4. Catalin

  Felicitari organizatorilor pentru acest spectacol si distractie placuta celor care vor participa:)

 5. Pauline T. Snow

  Şi revin cu întrebarea care îmi stă pe creier azi. Unde au fost sutele de bloggeri în acest week-end, că la Street Delivery, un eveniment care ar trebui să fie acoperit de cel puţin jumătate dintre bloggerii din Bucureşti, nu i-am văzut. Eu eram obişnuit cu mese întregi cu bloggeri care beau bere şi vorbeau despre articole, bani, agenţii, facebook, twitter. În ultimele 24 de ore au fost publicate articole despre Street Delivery pe tot felul de site-uri, portaluri şi agregatoare, iar pe bloguri e linişte şi pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.