Categorii
evenimente Ploieşti

Cupa Începătorului la Squash Ploiesti – ediția a 2-a – 14-15 decembrie 2013

Sambata 14.12.2013 si duminica 15.12.2013 se va desfasura a doua editie a competitiei – CUPA INCEPATORULUI la SQUASH în Ploiești

Conform denumirii sunt asteptati sa se inscrie jucatori incepatori, care vor fi impartiti in urma unor trageri la sorti in grupe de cate 4 jucatori, astfel fiecare jucator va juca cel putin 3 meciuri. Fetele for fi alocate in grupe separate de cele ale baietilor. Semifinalistii editiei trecute vor fi capi de serie la …. marea extragere ce se va face in seara zilei de 12.12.2013.

Nu va faceti probleme daca n-ati mai jucat niciodata. Incepatori chiar inseamna incepatori in Squash, nu incepatori in Squash-ul de performanta. O sa va distrati si o sa ardeti calorii in acelasi timp.

Meciurile din grupe se vor juca in sistemul 3 din 5 si se vor juca in ziua de sambata. Duminica meciurile se vor juca in sistem 2 din 3. Mingea folosita va fi mingea cu un punct albastru (pt incepatori).

Fiecare grupa va avea stabilita o ora la care este programata inceperea meciurilor, ordinea in care se joaca meciurile fiind la alegerea jucatorilor din grupa. Timpul alocat pentru desfasurarea meciurilor dintr-o grupa va fi de 90 minute. Castigarea unui meci aduce jucatorului invingator 1 punct, putandu-se face astfel o departajare a jucatorilor in fiecare grupa. In caz de egalitate la puncte intre 2 jucatori, diferentierea se face tinand cont de rezultatul meciului direct.
Inscrierile se fac la numarul 0733 066 510 (George), mentionand numele complet, adresa de mail si un numar de telefon pentru contact.

Data limita a inscrierilor este 11.12.2013 iar un jucator este considerat inscris dupa achitarea taxei de participare (60 ron/participant)

Nu uitați, exista deja și un mini campionat de Squash împărțit pe ligi, în funcție de rezultatele de la prima ediție a „Cupei Începătorului – Squash Ploiesti „. Pentru mai multe detalii, folosiți cu încredere numărul de telefon de mai sus.

Revin cu intrebarea pentru bloggerii locali: V-ar intereas o asemenea competitie special organizata pentru voi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.