Categorii
Ploieşti

Seminar de autoaparare – Ploiești

„In data de 1 Decembrie 2013, Clubul Dacia Martial Arts Ploiesti, organizeaza un seminar de autoaparare destinat in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor.
Seminarul se va desfasura in sala de sport a Scolii Rares Voda, str.Rares Voda, nr.2, in intervalul orar 10:00 – 14:00. Tinuta sportiva nu este obligatorie. Taxa seminarului este de 100 lei.

Acest seminar are dublu scop:
1. Insusirea,de catre persoanele participante a unor tehnici de autoaparare extrem de eficiente,bazate in special pe atingerea unor puncte de presiune ale unui eventual atacator si adoptarea unei atitudini menite sa evite sau sa contracareze un eventual atac stradal.
2. Taxa platita pentru acest seminar va asigura o masa calda si bogata de Craciun pentru minim 50 familii sarace din Prahova.

Instructorii care vor sustine acest seminar de autoaparare sunt:

  • Gabriel Georgescu – Centura neagra 1Dan Kaisendo(tehnici politienesti de autoaparare)
  • Mirica Florin – Centura maro Kaisendo
  • Moraru Florin – Centura neagra 1Dan Kaisendo,Sef Departament in cadrul Serviciului de Protectie si Paza Romania
  • Lica Gabriel – expert Thetahealing si Ultramind

Urmarind exemplul seminariilor de autoaparare din America si U.K. venim cu un nou concept in Romania. Spunem stop violentei stradale si tentativelor de viol la care sunt supuse zilnic din ce in ce mai multe femei din Romania. Veti observa ca prin tehnici simple si accesibile, indiferen de varsta, puteti iesi foate usor dintr-o situatie neplacuta sau chiar periculoasa.
Chiar daca sunt doar 4 ore, o sa invatati sa lucrati si corpul si mintea in acelasi timp pentru a adopta si utiliza cea mai usoara solutie pentru acest tip de situatii. Si veti contribui la fericirea unor oameni care de mult timp nu au mai simtit gustul Sfintelor Sarbatori de Craciun.

Mai multe detalii despre seminarul de autoaparare puteti afla la numarul de telefon 0726288208.”

seminar de autoaparare

1 răspuns la “Seminar de autoaparare – Ploiești”

Multumesc mult! Actiunea umanitara este cea care a generat acest seminar. Si participantele vor pleca cu ceva de acolo.

Gabi DMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.