Categorii
Articole

Televizoare LCD / LED Philips

De multe ori, magazinele scot „la ofertă” produse care nu s-au mai vândut de foarte mult timp sau trebuie să scape de ele din stoc. De cele mai multe ori sunt sceptic la astfel de promoţii şi verific preţurile cât mai atent posibil. Astăzi dau din întâmplare de oferta celor de la Flanco la Televizoarele LCD / LED de la Philips : 50 % reducere la al doilea TV Philips achizitionat. Am crezut că este vreo şmecherie şi am verificat preţurile şi la alte magazine on-line şi nu erau diferenţe prea mari.

Astfel că vă invit să vă sunaţi prietenii, colegii, vecinii, familia, chiar şi duşmanii şi să-i luaţi la întrebări dacă nu cumva au în plan să cumpere un LCD. Nu sunt multe modele la Flanco, însă găsiţi modele pe toate gusturile şi buzunarele. Dintre cele 11 modele de pe site, cel mai interesant mi s-a părut Televizor LED Philips 3D, 116 cm, Full HD, 46PFL5507K/12 cu wireless integrat. Are o groază de caracteristici „speciale”:

  • DLNA media browser
  • Internet Browser
  • Pause TV
  • Plug & play add to Homescreen
  • System audio control
  • USB media browser
  • USB recording

Nu trebuie să vă speriaţi de aces mic monstruleţ. Cu siguranţă sufrageria vi se va părea prea mică cu aşa ceva într-un colţ. Cumpărând două bucăţi pe o singură factură, faceţi o economie de 1950 RON. Pentru cei cu spaţiu mai restrâns, găsiţi modele de 66 cm la preţul promoţional de 1650 RON pentru 2 bucăţi.

Dacă nu vă găsiţi un partener, lăsaţi un mesaj mai jos, cine ştie unde se mai ascunde un cumpărător.

3 răspunsuri la “Televizoare LCD / LED Philips”

Multumesc , e bine de stiut, e ieftin Tv-ul Led Philips pentru un Smart Tv de peste un metru.

Este destul de ieftin insa nu este decat Hd ready nu full HD si credeti-ma este o MARE diferenta de calitate!

In plus la Flanco este la momentul de fata o garantie all inclusive care este pe timp de 4 ani la toate produsele. Foarte tare aceasta garantie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.