Categorii
Articole

Fotografii renovare apartament

Am rămas dator cu fotografiile la articolul despre renovarea apartamentului. Am preferat să le pun separat. Poate aveți întrebări sau nelămuriri 🙂

20 de răspunsuri la “Fotografii renovare apartament”

Bucataria arata superb. A mea este atat de mica incat cu greu reusesti sa te misti in voie.:) Va fi si mai dificil caci vreau o masina de spalat vase.

Multi evita albul, insa da senzatia de curat si luminat, iar eu ador 🙂 cat despre bucatarie …imi place mult! Are continuitate si da foarte bine!!!

Arata foarte bine! Mai ales bucataria… ah si imi plac ursuletii panda 🙂

Arata foarte bine. Cat despre ursuleti, sunt geniali. Ii ador!

imi place foarte mult cum l-ai renovat, in special bucataria si baia, cred ca te-a costat ceva

Foarte frumos! Imi place in special baia, gresia, faianta… chiar foarte frumos a iesit!

Baia a iesit genial, nu stiam ca albastrul se intelege atat de bine cu alb.

Da, am citit si eu despre asta.. exista posibilitatea sa dispari din google si tu si toti prietenii tai daca acepti asa ceva. Fii foarte atent:)

🙂 Dacă aveţi în buget sume pentru advertoriale şi reclame pe bloguri, voi fi mai mult decât bucuros să vă mai cheltui din ei.

Imi place mult cum ai modernizat bucataria…e un loc in care pana si eu as sta sa gatesc!

Arata foarte frumos, felicitari! Imi place ca este simplu si neincarcat.

Nu am gasit eu sau nu ai mentionat nimic despre costurile cu renovarea apartamentului. Adica, cat te-a costat tot ce ai aratat in fotografii. M-ar interesa mult pentru ca vreau sa-mi fac o idee la ce sa ma astept, mai ales ca vad, ti-a iesit foarte frumos totul.

Preţurile sigur diferă de la oraş la oraş. Am găsit gresie şi faianţă la promoţie în Praktiker/Bricostore/Baumax dar am negociat un preţ şi mai mic la un magazin din Ploieşti. Dacă vrei să ieşi cât mai ieftin, mergi la cât mai multe magazine şi verifică preţurile. Nu mai ştiu exact cât a costat totul. În plus, manopera a fost ceva mai mică decât la restul meşterilor, pentru că am lucrat cu un amic. Oricum, te asigur că vei depăşi bugetul propus cu cel puţin 30% dacă vrei să iei materiale de calitate.

imi place foarte mult mobila de bucatarie. meseriasul este din Ploiesti? mi-ar placea sa il contactez
merci

Da. E din Ploiesti. Iti trimit pe mail numarul lui de telefon.

Spune ce ai pe suflet