Categorii
evenimente Ploieşti

Noaptea Muzeelor – 19 mai 2012 – Ploieşti

Sâmbăta aceasta, pe 19 mai este Noaptea Muzeelor. Un eveniment care nu trebuie ratat. Din nou, informaţiile despre acest eveniment sunt foarte puţine. Mai mult ca sigur, muzeele din Ploieşti participă, însă pe site-urile proprii nu au postate detalii în legătura cu agenda evenimentului.

Pentru cei mai plimbăreţi, pot face o plimbare până la Bucureşti pentru o noapte de culturalizare. Cei care sunt deja pe la munte în acel weekend, pot vizita Muzeul naţional Peleş Am găsit la ei pe site un afiş foarte drăguţ care promovează această campanie:

Muzeul Național al Petrolului Ploiești va avea program special în seara de 19 mai – de la ora 18:30 la ora 24:00.
N-am văzut alte afişe prin oraş, n-am aflat alte programe. Voi încerca să mai adaug informaţii pe parcurs.

Update. Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova participă şi anul acesta. Detalii pe Cel mai citit site de stiri din Prahova

14 răspunsuri la “Noaptea Muzeelor – 19 mai 2012 – Ploieşti”

Poate afli ceva despre muzeul ceasului, acolo mi-as trimite si eu baiatul, inca nu l-a vizitat. Si seara are alt farmec, mai ales daca iese cu prietenii.

Din pacate nu este un eveniment prea mediatizat asa ca nu starneste prea mult interes. In Botosani, de unde sunt eu nici nu cred ca participa cineva (din cele 3000 de muzee ale europei)

Bravo si eu noroc cu un newsletter ca am aflat… poate aflii mai mutle eu dat peste noapteamuzeelor.ro… si voi alege Bucurestiul cel mai probabil!

Afișul este cu adevărat reușit. Așteptăm noaptea muzeelor și în București.

Superb ca de obicei. O noapte ce nu trebuie ratata. O initiativa foarte buna.

I-am promovat si noi, anu trecut chiar am fost intr-o tura in bucuresti, dar anul asta nu cred ca voi mai avea timp

eu asta seara ar fi trebuit sa merg la spectacolul de balet din Ploiesti.
Spectacolul a fost anulat,
iar la muzee n-am mers din pricina ploii. Nu cred ca au avut prea multa cautare pe vremea asta muzeele.
Poate la anul !

Nu stiu cum a fost la voi, insa in Bucuresti a fost groaznic, o aglomeratie de nedescris. Am ajuns si la cata coada era am plecat, mai bine ma duc zilele astea.

…eu n-am avut chiar asa dezamagiri cu aglomeratia in Buc… si am reusit sa vizitez vreo 5 muzee… a fost super, si vremea rea a luat o pauza cat a durat noaptea muzeelor… super, astept la anul sa vad ce se intampla!

Foarte frumos ca se organizeaza si in Ploiesti „Noaptea Muzeelor”, insa la momentul respectiv nu am auzit nimic, nu a fost promovat deloc evenimentul…

TE astept impreuna cu prietenii si cei apropiati, la NOAPTEA MUZEELOR 2013 Ploiesti, sambata ora 21.00, unde puteti fi parte din spectacolul CVARTETULUI ARTYS!! Urmariti materialele de presa and..ENJOY IT, INTRAREA LIBERA!

Lasă un comentariu