Categorii
Articole

Pariuri online

Întotdeauna mi-am dorit să joc la pariuri. Nu-mi dau seama totuşi de ce nu am făcut-o până acum. Probabil deoarece nu mi-au plăcut niciodată casele de pariuri de prin oraş. Majoritatea sunt înghesuite, cu firmă mare afară şi un ghişeu mic înghesuit înauntru. Nu-mi inspiră deloc încredere şi de cele mai multe ori am văzut mulţi „dubioşi” intrând sau ieşind de acolo.

În căutarea unui „spaţiu” mai prielnic pentru pariuri, am început căutările pentru un mod mai plăcut şi mai comod de a-mi încerca norocul. Aşa mi-a venit ideea de a căuta case de pariuri online . Am găsit o groază site-uri unde puteam să mă înscriu în câteva minute, încărcam contul de pe cartea de debit/credit şi deja puteam paria. Toate bune şi frumoase, până când am început să citesc contiţiile de confidenţialitate, condiţiile de retragere a câştigului şi multe alte clauze scrise mic într-o pagină enormă (de cele mai multe ori).

case de pariuri online

În jungla de site-uri şi portaluri care recomandă diverse case de pariuri, am găsit unul românesc care deţine o mulţime de informaţii despre fiecare. Este vorba despre . Mi-a plăcut din prima că informaţiile esenţiale se găsesc chiar pe prima pagină, astfel că aplicând diverse filtre în funcţie de preferinţele proprii se poate ajunge mai uşor la casa de pariuri perfectă pentru tine. Există apoi o pagină specială pentru fiecare agenţie, în care poţi găsi, în limba română, cele mai importante detalii.

Printre cele mai interesante oferte la înscriere le are bet365 . Sunt câteva condiţii pentru a obţine bonusul de bun venit (rularea de trei ori a sumei depuse) dar cel mai bine este să citiţi cu atenţie informaţiile complete de pe site înainte de a începe pariurile. Nu rămâne decât să vă puneţi la încercare previziunile 🙂

Pe site mai găsiţi o listă completă a caselor de pariuri on-line şi o listă neagră a acestora fiecare cu motivul pentru care se află pe această listă. Secţiunea de bonusuri active este destul de actualizată iar dacă aveţi întrebări sau alte probleme puteţi folosi foarte uşor Forumul pus la dispoziţie.

Voi unde pariaţi on-line? Sau nu pariaţi online? Sau nu pariaţi deloc? Sau pariaţi doar offline? Eu ce să fac?

5 răspunsuri la “Pariuri online”

eu personal joc pe bet365 si recommand din proprie experienta , rezultate in timp real, pariuri live si tot ce iti doresti de la o casa de pariuri + ca bonusul este gras 😛

si eu joc zilnic la pariuri sportive online,recomand cu caldura bet365.

Narcis ai castigat mai multi bani decat ai bagat in pariuri? 😮

Eu cred ca toti cei care s-au apucat de pariuri se vor lasa intro zi.In ziua cand vor vedea ca nu este profitabil.

Eu abia am inceput sa joc la pariuri sportive live si daca cineva imi va sugera careva ponturi, i-as fi recunoscatoare. Care din casele de pariuri din link sunt mai recomandate in acest caz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.