Categorii
#AngelBlogCup

#AngelBlogCup – Biliard pentru bloggeri – Prima ediţie (continuare)

Continuarea la articolul de aici: http://www.cojo.ro/evenimente-ploiesti/angelblogcup-biliard-pentru-bloggeri-prima-editie/

Elena şi Mihaela au avut un noroc imens şi au picat la tragerea la sorţi împreună. Jocurile au fost foarte disputate, Elena reuşind într-un final să câştige cu 3-1. Kriogen a jucat împotriva lui Fane, dar nu a reuşit să câştige nici măcar un meci, 0-3 scurt. Silviu şi Ştefan au avut un meci mai echilibrat, dar Ştefan a câştigat cu 3-1 în cele din urmă. Dragoş s-a împus cu 3-1 în faţa lui Bogdan. Eu am jucat cu un alt Bogdan … şi am fost bătut rapid cu 3-0. Adi a jucat contra lui Vali, care probail se gândea mai mult la Darts şi a pierdut rapid tot cu 3-0. Cei doi întârziaţi au jucat unul contra celuilat, Haotik reuşind să-l scoată repede din concurs pe George cu 3-1.

În turul următor, meciurile au fost mai echilibrate, nimeni nereuşind să bată la 0. Deoarece au fost doar 14 participanţi, s-a făcut o tragere la sorţi dintre pierzătorii primei runde. Astfel, Silviu a avut norocul să-şi mai încerce odată talentul în concurs. A pierdut însă cu 3 la 2 în faţa lui Haotik. Adi a pierdut tot cu 3-2 în faţa lui Bogdan (adversarul meu din primul tur). Dragoş l-a bătut 3-1 pe Ştefan (invitatul meu special), iar Fane a câştigat tot cu 3-1 contra singurei concurente rămase în joc, Elena.

Deja orele zburau cu repeziciune. Atât eu cât şi ceilallţi participanţi am gustat din sandwich-urile de la Club Angel. La ce foame îmi era, îmi venea să mânânc vreo 3 … dar m-am rezumat la unul singur. A fost mult prea delicios.

Cei care au ieşit din concurs şi-au găsit repede adversari şi au încins mesele la simplu ori pe echipe. Cert este că toată lumea era cu zâmbetul pe buze şi se distra chiar şi elimintată din competiţia oficială. În timp ce toată lumea era atentă la mese, eu m-am furişat în spate şi am început să completez diplomele celor deja scoşi din concurs. Poate unele nu au fost aşa inspirate, poate la unele m-am grăbit şi poate am scris urât … dar în final toată lumea a primit diplome personalizate. (nu vă mai spun cât am umblat până am reuşit să le printez aşa cum am vrut eu).

Deja meciurile erau din ce în ce mai palpitante. Bogdan Simion l-a bătut cu greu pe Haotik, scor final 3-2 iar Dragoş a trecut de Fane cu 3-0. Oboseala îşi făcea apariţia în rândul concurenţilor, iar aceştia greşeau lovituri încredibil de uşoare.â

Fane şi Haotik au jucat finala mică, mult mai aprinsă decât finala pentru locurile 1 şi 2. Până la urmă Fane a reuşit să câştige cu 3 la 2. Astfel Haotik a reuşit să ocupe un neaşteptat loc IV iar Fane locul al III-lea.

Finala a fost disputată pe sistemul cel mai bun din 7 meciuri, cu gândul de a stabili cât mai precis cel mai bun blogger jucător de biliard. Dragoş a avut un final de concurs nemaipomenit, reuşind să câştige cu 4 la 0 în faţa lui Bogdan Simion. De altfel, Dragoş a pierdut în faţa adversarilor doar 2 partide din cele 15 jucate. A jucat cel mai bine, şi-a dozat cel mai bine efortul şi a câştigat titlul de „CAMPION Cupa Bloggerilor”. Pe lângă diplomă, i-a fost înmânat şi trofeul „Cupa bloggerilor”, persoanlizat în ultima clipă. Sponsorul nostru Calendula.biz va realiza împreună cu Dragoş o campanie cu premii surpriză.

Pentru că era destul de târziu, am început înmânarea diplomelor. Domnul Vicenţiu, patronul clubului, a avut amabilitatea de a face onorurile. Fiecare a primit o diplomă de participare personalizată. Sponsorii (Club Angel, Maguay, Calendula.biz) au avut parte de aceeaşi supriză, diplome de mulţumire pentru toată lumea. Toată lumea a fost aplaudată şi s-a distrat pe seama prostioarelor pe care le-am scris eu pe diplome :).

A urmat partea cea mai interesantă, premierea! Pentru că Dana (soţia lui Haotik), a venit mai târziu şi nu a participat la concurs, am rugat-o să ne ajute cu tragerea la sorţi. Poate mulţi o să considere modalitatea de impărţire a premiilor nedreaptă, dar eu aşa am considerat că e cel mai bine pentru toţi. Au fost extrase primele 5 premii oferite de Maguay, câte un pix şi o sapcă. Bogdan Simion, Kriogen, Elena, Dragoş şi George au fost norocoşii. A urmat premiul oferit de mine, cartea „Arta negocierii în afaceri” de ALEXANDER HIAM, ROY LEWICKI, care bineînţeles, nu putea fi câştigată decât de Haotik. Sperăm să vină de acum înainte cu oferte mai bune :). Au urmat 3 stick-uri USB oferite tot de Maguay: Silvi

2 răspunsuri la “#AngelBlogCup – Biliard pentru bloggeri – Prima ediţie (continuare)”

Felicitari pentru ca ai reusit sa organizezi cu succes un astfel de eveniment!
Daca va exista vreodata si editia a doua, promit sa vin si eu in calitate de participant, si nu de musafir 🙂

buna eu as vrea sa vin in calitate de spectator … sunt foarte curioasa cat de bine se pricep blogerii la biliard:d

Comentariile sunt închise.