Categorii
social

Orange îți trimite părinții la școală #parintilascoala

Scopul acestui proiect este acela de a identifica cu ajutorul tinerilor (prin intermediul poveștilor amuzante) care sunt dificultățile reale pe care le au cei apropiați lor, nefamiliarizați cu utilizarea laptopului, a internetului, cu căutările pe Google, utilizarea smartphone-urilor sau a rețelelor sociale. Mai mult decât atât, prin acest proiect, Orange oferă și soluția: un program intensiv de învățare, o tabăra pentru părinti – programul #parintilascoala, unde aceștia din urma vor avea ocazia sa afle de la consultanți Orange, timp de un weekend, răspunsuri la orice întrebări legate de tehnologie.

Toate aceste situații amuzante postate în articole pe blog sau pe platformele de social media, vor fi integrate într-o platforma dedicata de pe site-ul Orange. Iar apoi, vine și soluția – locuri în tabăra Orange #parintilascoala unde parintii/bunicii/rudele vor învață cum sa interacționeze mai ușor cu noile tehnologii.

Toate poveștile se strâng pe platforma: www.orange.ro/parintilascoala si pot fi înscrise pana pe 26 februarie 2015.

Dacă ai o poveste interesanta, pe care ai vrea sa o share-uiesti cu prietenii de pe Facebook, te incurajam sa o postezi pe profilul de Facebook pe hashtagul #parintilascoala si link către site-ul programului. Povestea ta va fi înscrisa automat in concurs, iar toți cei care îți comentează la postare vor intra si ei automat in concurs. Sau daca nu vrei sa spui povestea public, o poți înscrie direct în platforma Orange.

„Nu știu ce are! Nu i-am făcut nimic!” De câte ori ați auzit asta de la părinții voștri când au avut probleme cu smartphone-ul sau calculatorul? Lăsați aici un comentariu cu o întâmplare haioasă a părinților și aveți șansa să-i trimiteți în tabăra Orange.

Spune ce ai pe suflet

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și prietenilor tăi pe: