Categorii
Ploieşti

Sondaj de opinie on-line Planul Urbanistic General al municipiului Ploiesti

Când a fost ultima dată când ați fost întrebat ceva legat de cum ați vrea să arate Ploieștiul nostru mult iubit? Iată că aveți ocazia de a completa un chestionar online care poate va aduce Municipiul Ploiești mai aproape de idealul vostru. Mai jos aveți comunicat de pe site-ul primăriei:

Consultare publica in cadrul proiectului

Actualizare si Revizuire Plan Urbanistic General al Municipiului Ploiesti,
Regulament Local de Urbanism aferent,
Elaborare Strategie de Dezvoltare Urbana a Municipiului Ploiesti si Plan de Amenajare a Teritoriului Metropolitan

Sondaj de opinie on-line Planul Urbanistic General al municipiului Ploiesti

In cadrul procesului de consultare a populatiei pentru actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Ploiesti, va invitam sa completati un chestionar online pana la data de 7 martie 2015. Chestionarul se adreseaza tuturor locuitorilor municipiului Ploiesti cu varsta peste 16 ani si are ca obiective identificarea gradului de satisfactie privind locuirea si cunoasterea perceptiei populatiei cu privire la dezvoltarea actuala a municipiului Ploiesti.

Rezultatele acestui chestionar vor fi prelucrate si analizate in cadrul unui raport sociologic care va putea fi descarcat de pe pagina de internet a primariei in data de 15 martie 2015. In urma consultarii raportului de catre cei interesati, echipa de proiect asteapta observatii, completari si sugestii la adresa de email consultare.urbanism@ploiesti.ro pana la data de 21 martie 2015. Acestea vor fi analizate si incluse in studiul final.

Va adresam rugamintea de a transmite acest chestionar si altor persoane cunoscute rezidente in municipiul Ploiesti. In acest fel devine posibila colectarea a cat mai multor opinii care sa genereze o imagine cuprinzatoare despre gradul de satisfactie privind locuirea in municipiul Ploiesti.

Primaria Municipiului Ploiesti a demarat procesul de actualizare si revizuire a Planului Urbanistic General si a Planului de Amenajare a Teritoriului Zonal Metropolitan. In prezent, proiectul se afla in faza de analiza-diagnostic pe baza careia, in etapele urmatoare, se vor defini directiile de dezvoltare ale municipiului Ploiesti si se vor preciza conditiile de construibilitate.

In conformitate cu reglementarile stipulate in ”Ordinul nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism”, locuitorii municipiului Ploiesti sunt informati si consultati cu scopul implicarii lor active pe tot parcursul desfasurarii proiectului, incurajandu-se exprimarea opiniilor privind dezvoltarea orasului prin intermediul chestionarelor, focus-gupurilor, dezbaterilor publice etc.

Sursa: Site-ul Municipiului Ploiești

Nu mă îmbăt cu apă caldă, s-ar putea să nu fie luate în calcul deloc răspunsurile noastre, dar în loc să vă uitați pe facebook la un clip funny, mai bine completați chestionarul acesta.

Municipiul Ploiesti
Copyright Stefan Marinica

L.E. Iată și rezultatele studiului: Rezultate chestionar online

Lasă un comentariu