Categories
personal

Rezoluţii pentru 2012

Am văzut nu demult un film care nu m-a impresionat prea mult şi de la care nu mă aşteptam să învăţ ceva. Despre Friends with Benefits este vorba cu Mila Kunis şi Justin Timberlake în rolurile principale. Nu vă povestesc filmul, e drăguţ de vizionat într-o după-amiază lenesă de decembrie.

La un moment dat, a fost un scurt dialog care mi-a rămas în minte:

Toţi vor o scurtătură în viaţă. Ghidul meu e simplu:
Dacă vrei să slăbeşti, nu mai mânca, batoză!
Vrei să câştigi bani? Munceşte până crăpi, leneşule!
Vrei să fii fericit? Găseşte pe cineva care să-ţi placă şi nu-l lăsa sã plece!

Pe baza acestora încerc să- îmi fac un plan de bătaie pe care vreau să-l respect cu stricteţe. Aşadar:

1. Dacă vrei să slăbeşti, nu mai mânca, batoză!

Nu voi mânca mai dulciuri şi nimic dupa ora 19. Voi mânca mai sănătos şi mai natural. Sper să citească lumea şi să nu-mi mai aducă ciocolată şi bomboane şi prăjituri şi alte bunătăţuri 🙂 Am fost slab şi am cedat uşor. De acum nu se va mai întâmpla aşa. Cum o dietă nu se poate împăca bine decât cu ceva mişcare, voi face sport o zi da, o zi nu. Vreau ca într-un an să am din nou six-pack abs-ul din facultate (prima 🙂 ) . Voi publica pe blog antrenamentul şi regimul alimentar, poate ajută şi pe alţii.

Fotografie de model:

2. Vrei să câştigi bani? Munceşte până crăpi, leneşule!

Mă voi trezi în fiecare dimineaţă şi mă voi gândi că totul va merge ca pe roate, că voi rezolva totul la timp şi corect din prima. Mă voi strădui să fac totul ca la carte, nu perfect ci doar îndeajuns de bun ca să atingă standardele. Voi încerca O să am o atitune pozitivă în toate şi voi munci de fiecare dată cu spor şi cu zâmbetul pe buze. Nu vreau să muncesc mai mult, vreau să muncesc mai inteligent. Vreau să fiu mai eficient. Vreau să pun lucrurile în mişcare mai repede. Vreau să citesc o carte pe lună şi să-i fac un rezumat pe blog.

3. Vrei să fii fericit? Găseşte pe cineva care să-ţi placă şi nu-l lăsa sã plece!

Am avut norocul şi am găsit pe cineva care să ma facă fericit toată viaţa. Voi încerca O să-i arăt cât de mult înseamnă pentru mine în fiecare zi, o voi ajuta cât pot eu de mult la maxim în toate problemele şi nu o voi supăra. Voi fi un tătic responsabil şi atent, exemplar chiar :). Voi planifica concediul astfel încât să benefiez împreună cu soţia de cele mai frumoase zile împreună.

Acest articol este mai mult pentru mine. La final de 2012 vreau să trag line şi să spun: „Am reuşit să mă ţin de cuvânt în toate privinţele!”. Ştiu că nu trebuie să aştept noul an pentru a începe schimbarea. În paşi mărunţi aceasta deja a început. Voi ce mai aşteptaţi?

2 răspunsuri la “Rezoluţii pentru 2012”

Si eu mi-am propus sa slabesc, meniul meu fiinde un bob de grau pe zi. In 30 de zile o sa strang de o coliva

Pare simplu de spus, insa sunt greu de facut .Intotdeauna este mai usor sa ne plangem ca suntem grasi, ca n-avem bani, decat sa luam masuri si sa ne imbunatatim viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.