Categorii
personal

Plec în vacanță – Gadgeturi de vacanță

Începând de mâine, 6 august, o să mă găsiți pe o plajă însorită din Mamaia. Dacă aveți drum pe acolo și vreți să bem o bere, lăsați un mesaj pe facebook, aici sau pe twitter și văd cum reușesc să mă strecor din perimetrul delimitat de micuța mea 🙂

Și pentru că nu există vacanță fără gadgeturi, vreau să le mulțumesc celor care mi-au făcut concediul puțin mai interesant cu aceste Gadgeturi de vacanță:

Răzvan pentru camere de mașină Vico TF2+ Premium

Adina de la F64 pentru camera foto subacvatică Panasonic Lumix DMC-FT4

Tina de la agenția de PR care se ocupă de Canon România pentru aparatul foto mirrorless Canon EOS-M cu obiectiv 22mm STM

Roxana de la evoMAG pentru telefonul Sony Xperia Z

Gadgeturi de vacanță
Gadgeturi de vacanță

Voi avea ceva de muncă când mă întorc din concediu, dar cu siguranță voi prinde fotografii și filmulețe interesante. Pe lângă acestea, voi avea și un notebook pentru a descărca filmulețe și fotografiile și miniIpad-ul câștigat la Blogal Initative, plus alte mici mărunțișuri necesare.

Voi ce părere aveți, gadgeturile de vacanță sunt folositoare? Voi ce mai luați cu voi? Ar trebui să mai iau ceva cu mine?

4 răspunsuri la “Plec în vacanță – Gadgeturi de vacanță”

Eu unul as pune pret doar pe aparatul foto. Restul, incarca prea mult o vacanta si asa scurta.

Mama pai cu atatea gadgeturi nici n-o sa stii pe care sa-l scoti primul cand o sa vrei sa faci o poza 😛
Distractie placuta!!

Fara gadgeturi nici eu nu prea plec in vacanta, aceste lucruri fac aparte deja din viata noastra de zi cu zi. Fara ele nu se mai poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.