Categorii
personal

La început de 2014

2013 a fost un an excelent. 2014 aştept să fie unul fabulos!

Blogul a avut o creştere frumoasă. Chiar dacă am scris doar 94 de articole (faţă de 170 în 2012) traficul a fost de aproape 3 ori mai mare faţă de 2012. Cele mai populare 3 articole scrise în 2013 sunt:

 1. Indemnizaţie de creştere copil – tatăl obligat la efectuarea unei luni de Concediu creştere copil – peste 18.000 de vizualizari
 2. Haine de iarnă – cizme, bocanci şi ghete de iarna pentru bărbaţi – aproape 10.000 de vizualizari
 3. Ioana Hotels – Weekend romantic de vis – aproape 7.000 de vizualizari

Un pic mai multe detalii găsiţi în această statistica de la JetPack. Îmi pare rău că n-am mai avut aşa multe comentarii şi că au fost foarte puţine articole personale , dar sper ca în 2014 să fie mai bine. Am promovat diverse evenimente cultural-artistice din Ploieşti şi abia aştept să o mai fac şi în 2014. Iată câteva realizări legate de blogosPHeră:

 • În ianuarie 2013, am organizat primul #phblogmeet al anului, şi dacă nu mă înşel, a fost singurul pe 2013 cu vreo 13 participanţi.
 • Am organizat un nou meci Asesoft Junior – Bloggeri prahoveni , primul meci având loc în 2012.
 • Am organizat împreună cu SMA Studio un workshop-ul de videografie pentru bloggeri care s-a concretizat cu un mic spot pentru promovarea videoblogurilor.
 • Aveam un articol aproape gata despre sistemul educaţional din România pe care l-am adaptat în ultima clipă pentru a putea participa la o campanie BlogalInitiative şi am reuşit să iau premiul întâi, o tabletă Ipad mini de toată frumuseţea.

Am realizat şi câteva review-uri de produse (de care sunt tare mândru) : Maguay OfficePower NUCSamsung Galaxy S4Vico-TF2+ PremiumPanasonic Lumix DMC-FT4Sony Xperia ZHTC ButterflyCanon EOS-MFujifilm X100S . Mulţumesc distribuitorilor, agenţiilor şi persoanelor deosebite cu care am colaborat pentru a putea realiza aceste review-uri.

Mici dezamăgiri (dar cam multe):

 • N-am reuşit să-i conving să scrie pe blogurile lor: irina.cojo.ro (sora),  marista.ro (matuşa), yo9nc.ro (tata)
 • N-am reuşit să mă ţin de treabă şi să public mai mult pe site-ul lansat în martie 2013: reducere9.ro
 • N-am reuşit să cresc mai mult site-ul cu vouchere gratuite voucher-gratis.eu
 • N-am reuşit să revitalizez domeniul usb3.ro
 • N-am reuşit să mă ţin de treabă cu top-laptop.info (dar au ieşit ceva banuţi din afiliere cu el chiar şi aşa)
 • Proiectul 365travelquotes.com a rămas puţin în paragină din lipsă de timp, dar de anul acesta voi avea un colaborator permanent care sper că va revitaliza proiectul

Şi am să închei cu cele 2 proiecte care m-au făcut cel mai fericit pe 2013:

Reţete Cochete a avut o creştere înceată dar sigură, spre finalul anului ajungând să-mi întreacă cu mult blogul. Irina şi Adriana au reuşit să facă o treabă excelentă cu reţele lor delicioase. Mi-am propus ca în 2014 să mă ocup mult mai mult de promovare şi de a încerca să monetizez traficul lor. Urmează o groază de surprize pentru abonaţii la newsletter (şi/sau fanii de pe facebook) precum ebook-uri cu reţete, design nou etc.

Magazine haine a reuşit o poziţionare bună pe mai multe cuvinte cheie, ceea ce mi-a adus un câştig din afiliere destul de consistent. Întratât de consisent, încât să nu mă gândesc de două ori când m-am hotărât să-mi cumpăr o nouă cameră foto, Canon EOS 70D . Sper să reuşesc să adaug şi mai multe categorii şi să-l fac pagina de start pentru multe persoane doritoare de cumpărături online.

2014 vreau să fie un an al transformărilor! Blogul deja şi-a luat o nouă înfăţişare (dar mai am de lucru la ea). Vreau să organizez o nouă competiţie sportivă pentru bloggeri (deşi cred că dacă o mai plănuiesc mult … nu voi mai avea bloggeri prahoveni). Vreau să îmbunătăţesc tot ce a mers bine în 2013, să pun pe roate tot ce are potenţial în 2014 şi să am puterea de a renunţa la tot ce nu este productiv. Sper să reuşesc să călătoresc mult mai mult împreună cu familia şi să pun la treaba cât mai mult noua cameră DSLR.

Să aveţi un 2014 plin de realizări!

2 răspunsuri la “La început de 2014”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.