Categorii
personal

Cum să faci cumpărături de Black Friday

Toată lumea anunţă magazinele care participă la Black Friday dar nimeni nu îţi spune cum să-ţi măreşti şansele de a cumpăra ceva în această zi. Poate nu sunt eu expert, însă o să vă prezint strategia mea:

Am urmărit produsele de care sunt interesat încă de acum câteva săptămâni, studiind preţurile la mai multe magazine online. Mi le-am notat într-un fişier şi am pentru fiecare un mic istoric. În ultima săptămână am verificat chiar zilnic preţurile, unele magazine dând drumul la reduceri chiar mai devreme de 23 noiembrie.

Mi-am stabilit un buget pentru cumpărături, pentru a nu fi cuprins de febra Black Friday. Am lăsat pe card suma maximă pe care o pot utiliza iar cu ce mai aveam pe acolo, am făcut un depozit.

Joi voi face tot posibilul pentru a mă odihni cât mai mult, poate chiar un mic somn după amiază, deoarece majoritatea magazinelor dau startul reducerilor de la ora 00:00

Astăzi sau mâine voi face un folder în Bookmark-urile browser-ului cu toate produsele pe care le urmăresc. Când se dă startul, voi putea deschide toate produsele dintr-un singur click. Aproape toate magazinele au anunţat că au făcut upgrade la servere pentru a susţine numărul crescut de vizitatori, dar e mai bine să ajungi direct la ce te interesează dintr-un click, în loc să treci întâi prin prima pagină.

Înscrieţi-vă la newsletterele magazinelor şi staţi cu ochii pe Inbox. Majoritatea vor trimite promoţiile încă de la prima oră. Urmăriţi hashtag-ul #blackfridayro pe twitter şi mai aruncaţi şi un ochi pe facebook.

Este util să ai şi 2-3 taburi ale comparatoarelor de preţuri deschise în Vinerea Neagră. Poate acelaşi produs este redus cu procente diferite la mai multe magazine.

Pentru a reduce timpul de plasare a comenzii, mi-am făcut cont şi m-am logat deja pe majoritatea site-urile vizate. De Black Friday, câteva secunde pot face diferenţa între „STOC” şi „STOC epuizat”. Dacă aveţi deja conturi făcute mai demult, verificaţi şi actualizaţi datele de contact şi adresa de livrare.

14 răspunsuri la “Cum să faci cumpărături de Black Friday”

La asta nu ma gandisem …culmea! Foarte buna ideea, clar!!! Bafta tuturor :p

Pe mine una, m-a cuprins deja febra black friday, sper doar sa gasesc reduceri la chestiile ce ma intereseaza mai mult.

Avem de unde face cumparaturi, slava domnului. Mai interesant e „cu ce cumparam?” :))

In conditiile in care aseara au picat aproap toate serverele magazinelor importante de pe .ro ce cumparaturi sa mai faci …

vroiam sa-mi iau atat de multe de black Friday, dar din pacate am ramas fara bani si nu am putut sa-mi iau nimic!

Am stat toata noaptea pe aceste site-uri dar din pacate multe au picat si cand am intrat de dimineata deja nu mai era in stoc ce imi doream:(

Interesant articol. Merci mult de informatii. Am apucat sa cumpar cate ceva 🙂

multumesc de informatii…am achizitionat un produs cu ajutorul acestui articol

Total dezamagit de Black Friday, au fost reduceri falsem am vrut sa-mi cumpar un Hdd si nu am gasit nimic ieftin. Pacat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.