Categorii
evenimente Ploieşti

Juniorii Asesoft vs Bloggeri prahoveni

În weekend s-a desfăşurat super meciul anului între Asesoft Junior (10-14 ani) şi câţiva bloggeri prahoveni. Poate invitaţia primită cu doar puţine zile înainte de desfăşurarea evenimentului a făcut ca bloggerii prahoveni să se prezinte în număr destul de mic. Eu, Dragoş, Aditză, Kriogen şi Mihai (soţul Vienelei) am încercat să facem faţă în teren unor puşti super talentaţi şi în formă maximă.

Ajutaţi de pe margine de încurajările „echipei de susţinere” condusă de Haotik şi compusă din Vienela, Ana şi soţul ei am reuşit, zic eu, să facem faţă cu brio juniorilor. Meciul a început destul destul de echilibrat, deşi noi n-am mai jucat niciodată în echipă. Pasele au fost mai stângace la început dar pe parcurs ne-am dat drumul la joc. În al doilea sfert s-a văzut însă că suntem nişte moşi şi la jumătatea meciului, micuţii au avut chiar peste 10 puncte avantaj.

La pauză ne-a mai revenit puţin suflul, am împrumutat un junior şi fâcând cu schimbul pe bancă, unii dintre noi s-au mai şi odihnit în timpul meciului :). Juniorii de start au mai fost schimbaţi pe parcursul meciului şi astfel am mai avut şi noi şanse să recuperăm din handicap. La finalul sfertului 3 era aproape egalitate. Pe final de meci, cu ultimele resurse am reuşit să trecem la conducere, meciul finalizându-se 58 – 50 pentru bloggeri.

Antrenorul Cornel Alecu a arbitrat confruntarea (împreună cu Ionuţ Urzeală) şi i-a coordonat pe micuţi pe tot parcursul meciului. Nu au existat incidente şi jocul a fost tot timpul fair-play. Anumiţi bloggeri au venit sperând că Elena Stan va fi antrenoarea „de serviciu” … dar să nu intrăm în detalii 🙂

Mulţumim pentru invitaţie şi am speranţa ca la o ediţie viitoare să fie prezenţi mai mulţi bloggeri. Cu siguranţă juniorii vor fi mai motivaţi şi se vor antrena mai tare ca să ne bată data viitoare. Astfel de activităţi se desfăşoară sub deviza „Sănătate prin Sport” şi vor mai exista evenimente şi în viitor.

Dacă aveţi un puşti care vrea să facă sport, să se dezvolte armonios şi de ce nu să facă performanţă în baschet, Asesoft Junior este recomandarea mea. Intraţi pe pagina de înscriere , completaţi datele şi în cel mai scurt timp veţi primi toate detalii necesare înscrierii.

Fotografii de la Haotik, fotograful de serviciu, puțin photoshopate de mine:

Un răspuns la “Juniorii Asesoft vs Bloggeri prahoveni”

eu nu pot decat sa va spun felicitari, ca nu crezusem in victoria blogarilor ! 🙂

Spune ce ai pe suflet