Categorii
Lenovo

Laptop Lenovo cu Windows 10

Laptop Lenovo cu Windows 10

Daca sunteti interesat de un Laptop Lenovo cu Windows 10 preinstalat, cea mai nou generatie de Windows, astazi va recomandam un laptop destul de performant disponibil la eMag. Laptopurile lenovo au de obicei reduceri si promotii foarte mari la eMag.

Laptop-ul pe care il recomandam astazi este Lenovo Essential G580, un laptop foarte performant dotat cu procesor Intel i5 de 2.5 GHz, 4 GB memorie DDR3, HDD 500 GB SATA, placa video Intel HD Graphics 4000 si Windows 10 preinstalat, totul la un pret imbatabil.

Cu reducerile si promotiile eMag.ro este o oferta de nerefuzat. Laptopul se afla in acest moment in stoc la eMag, se poate ridica personal din magazin sau se poate livra gratuit.

lenovo logo

Un laptop Lenovo din seria G reprezinta un mod accesibil pentru abordarea sarcinilor de zi cu zi ale unui calculator. Laptop-uri de clasa medie, portabile, te ajuta la activitatile zilnice cum ar fi, sa te bucuri de melodiile preferate, sa-ti citesti email-ul sau sa vizionezi filmele preferate.

Produs accesibil, performanta ridicata

Puteti alege dintr-o gama variata cu specificatii care difera de la un model la altul, la un pret accesibil:

– Pastrati laptop-ul rapid si eficient, datorita procesoarelor de ultima generatie de la Intel si AMD, impreuna cu sistemele de operare Windows 8*

– Display-ul briliant de inalta definitie cu iluminare LED si afisare in format 16:9 ofera imagini perfecte

– Design simplu si elegant

Un Laptop Lenovo perfect pentru familia ta

Cu ecrane de 15.6″ si 17.3″ si procesoare performante Intel si AMD, notebook-urile Lenovo din seria G reprezinta combinatia perfecta de accesibilitate si fiabilitate.

– Maximizeaza productivitatea cu Windows 8*

– Bucurati-va de imagini intense cu placile video nVIDIA sau AMD

– Ramaneti conectat la viteza mare cu Wi-Fi 802.11 b/g/n si Bluetooth integrat*

 

Un răspuns la “Laptop Lenovo cu Windows 10”

Ma interesaza un asemenea leptop dpresc sa ma contactati.

Lasă un comentariu