Categorii
Acer

Laptop ieftin cu 6 GB RAM

Laptop Acer Aspire ieftin

Desktop-ul a devenit deja demodat pentru majoritatea consumatorilor de electronice și când vine vorba de achiziționarea unui computer nou se caută mobilitate, adică un laptop ieftin. Acestea au devenit tot mai populare și sunt în topul vânzărilor.

Acer logo

Pentru un buget de 1.500 lei puteți opta pentru singurul laptop ieftin  în categoria aceasta de preț dotat cu 6 GB memorie RAM. Acesta este Acer Aspire E1-531 și alături de un procesor Intel de 2.2 GHz și un HDD suficient de mare de 500 GB. Acest Acer Aspire este singurul din zona aceasta de preț care vine configurat atât de bine, restul de laptop-uri în acești bani vin configurate cu 2 GB RAM sau HDD de 320 GB.

Este un laptop potrivit pentru browsing pe internet, vizionat filme pe display-ul HD LED sau chiar pentru jocuri ocazional. Bateria de 6 celule va asigura o autonomie destul de decentă pentru un laptop de 15.6 inch, până la 4 ore de funcționare.

Cu Aspire seria E, activitatile zilnice, cum sunt navigarea pe Internet, comunicarea si redarea filmelor sunt extrem de usoare datorita procesoarelor Intel®. Placile grafice integrate Intel ofera detalii vizuale deosebite. In plus, puteti lansa rapid aplicatiile multumita memoriei generoase, iar hard disk-ul mare va ofera mai mult spatiu pentru continutul multimedia.

Bucurati-va de multimedia pe afisajul CineCrystal™ HD cu lumina de fundal cu LED-uri sau pe un ecran urias prin portul HDMI®. In plus, unitatea de disc optica este pregatita pentru toate DVD-urile dvs.

Puteti sa va conectati oricand la orice hotspot va iese in cale. Conversati de oriunde fata in fata cu noua camera Web HD si cu microfonul integrat. In plus, asa cum tehnologia wireless Wi-Fi® va pastreaza conectat atunci cand va aflati in deplasare, placa de retea Gigabit Ethernet va leaga prin fir atunci cand sunteti acasa.

Notebook-urile Aspire seria E beneficiaza de o carcasa placut lucioasa, iar functiile accesibile inteligente simplifica experienta utilizarii acestora. Un cititor de carduri si portul USB 2.0 simplifica foarte mult transferul fisierelor, iar un touchpad cu atingere multipla va ofera controlul.

Lasă un comentariu