Categorii
Laptop

Laptopuri pentru doamne și domnișoare

De multe ori, alegerea unui model de laptop pentru o doamnă sau o domnișoară, este o încercarea grea. Dacă pentru bărbați, perfomanța este cea mai importantă, aspectul exterior fiind aproape neglijat, doamnele și domnișoarele acordă o importață seminificativă design-ului notebook-ului.

Una din marile probleme este cea legată de culoarea exterioară a carcasei. Majoritatea laptopurilor fiind negre sau gri, femeile în căutarea unui laptop ocolesc aceste modele cu eleganță. Doamnele, preferă laptopuri rosii , laptopuri galbene sau laptopuri albastre . O culoare la fel de căutate de femei este și argintiul sau albul. Găsiți o mulțime de modele interanste în link-urile de mai sus.

Top laptopuri pentru doamne și domnișoare

O altă caracteristică împortantă pentru o fată, este să aibă o greutate cât mai mică. Majoritatea laptop-urilor au între 2-3 Kg. Ar fi recomandat pentru o domnă să alegeți un laptop cu o greutate mai mică de 2Kg. Poate vă uitați chiar la un ultrabook. Acestea sunt laptopuri perfomante dar o greutate foarte redusă. Ultrabook -uri Asus, Lenovo sau chiar Apple sunt adevărate bijuterii pentru doamne. Prețurile începe de pe la 2500 lei, dar cu siguranță finețea și greutatea acestora vor fi foarte apreciate de sexul frumos.

Există pe piață o mulțime de laptop-uri cu Touchscreen. Deși la prima vedere acestea ar fi mai ușor de utilizat, nu uitați că doamnele poartă unghii mari și vor avea probleme cu acest tip de display. Mai bine vă rezumați la un ecran FullHD clasic.

 

Lasă un comentariu