Categorii
Intel i7

Cel mai ieftin laptop cu procesor Intel i7

Cel mai ieftin laptop cu procesor Intel i7 este Laptop Lenovo B50-80 cu procesor Intel® Core i7-5500U 2.40GHz, Broadwell, 15.6″, Full HD, 4GB, 500GB, DVD-RW, AMD Radeon R5 M230 2GB,  fără sistem de operare, de culoare neagră. Preţul laptopului la eMag este mai mult decât interesant, mai ale în perioada promotiilor, când poate scădea sub 2000 lei. Sigur o să găsiți un laptop i7 ieftin la eMag.

Conform topului procesoarelor de notebook întocmit de noi, acest laptop i7 ieftin este pe locul 43, având un raport excelent performanţă / preţ. Placa video AMD Radeon R5 M230 2GB este una destul de slăbuţă, dar acceptabilă. Jocurile mai vechi vor rula cu detalii medii/low la rezoluţii nu chiar de top. Nu veţi avea probleme însă cu decodarea filmelor Full HD. Cei 4 Gb RAM şi HDD-ul de 500GB sunt dotări suficiente pentru un utilizator mediu. Nu vă îmbătați cu apă rece, procesoarele care au în denumire litera „U” sunt optimizare pentru consum redus de energie, nu pentru performanțe serioase. De aceea, dacă găsiți laptop-uri ieftine dar cu procesare i7-5500U , căutați și altele, cu procesoare i7-4720HQ la preț apropiat, o să fiți mult mai mulțumiți de cele din urmă.

Pentru cei mai pretenţioşi, un upgrade nu foarte costisitor ar fi un SSD. Astfel o să aveţi un laptop bun pentru editare foto/video , editare DTP, desen AUTOCAD 2D/3D, programare şi simulare etc. Singurul capitol la care acest laptop nu se descurcă foarte bine, este cel al jocurilor.

Dacă doriţi un procesor puternic, acest laptop cu i7 este recomandarea noastră! Vizitați frecvent site-ul eMag, mereu apar promoții noi cu un laptopuri i7 ieftine. Verificați mai ales această pagină cu promotii laptop eMag unde se găsește mai mereu un laptop i7 ieftin

2 răspunsuri la “Cel mai ieftin laptop cu procesor Intel i7”

Nici la Second Hand nu găsești laptop cu procesor Intel i7 la 1400 lei. Prețurile însă în acest moment sunt destul de bune, făță de acum ceva ani.

Lasă un comentariu