Categorii
Articole

Facem facem, noi vrem să facem!

Unul dintre avantajele de a avea un micuț, este că niciodată nu te plictisești. Tot timpul îi vin noi idei și orice vede la TV, vrea și el. Totul stă cam așa:

- Tati, vreau și eu un leagăn din ăla!
- Da, tati, Facem-facem!
- Tataie, vreau și eu o căsuță în care să mă joc în curte!
- Da, tataie, Facem-facem!

Și tot așa, copilul vrea … noi trebuie să facem-facem. Și să vezi apoi cum căutăm fel de fel de modele, schițe și planuri cum am putea să-i îndeplinim dorințele. De multe ori însă, ne-ar plăcea să găsim o comunitatea de oameni activi și responsabili, pentru care orice nouă provocare să fie de fapt o bucurie.

Leroy Merlin s-a gândit la oamenii harnici și a creeat comunitatea facem-facem.ro. Prin intermediul platformei, vei găsi foarte ușor sfaturi, informații, recomandări și soluții de la specialiști în diferite domenii. Veți găsi o mulțime de discuții pe forum, care să vă îndrume în finalizarea proiectului + o mulțime de poze care să vă inspire, de la construcții și grădinărit, până la decorațiuni și bricolaj.

Găsiți o secțiune interesantă denumită „Sfatul meseriașului” cu o mulțime de informații interesante despre bricolaj, amenajări, decorațiuni, renovări, casă și grădină etc. Există peste 1600 de utilizatori înregistrați care ți-ar putea sări oricând în ajutor.

Periodic, sunt organizate concursuri interesante, la care membrii pot participa cu proiectele realizate de către ei. În acest moment, sunt în desfășurare chiar 2 concursuri: „Cum ți-ai amenajat bucătăria?” și „Amenajarea grădinii de flori”.

Eu m-am înscris și vă aștept și pe voi să vă înscrieți pe site-ul facem-facem.ro . Nu se știe niciodată de unde apare inspirația pentru un proiect nou! Abia aștept să-mi arătați ce ați construit! Anul acesta avem planuri mari! Trebuie să construim un spațiu de joacă complet pentru Cristina: tobogan, leagăn, căsuță, nisip … un proiect serios 🙂

P.S. V-am spus că Leroy Merlin este magazinul meu preferat de mers cu micuța la cumpărături? Are cele mai safe cărucioare pentru copii! Sunt joase și copilul se poate urca/coborî foarte ușor, fără a avea nevoie de ajutorul meu.

facem-facem

Lasă un comentariu