Categorii
evenimente Ploieşti

VICLENIILE LUI SCAPINO – Concurs

Când ați fost ultima dată la teatru? Când ați făcut ceva doar pentru voi? Fără șef, fără copii, fără obligații? Ce ați zice de o invitație la teatru?

În cadrul Programului Cultural HAI LA TEATRU, ne invită la incredibila comedie, VICLENIILE LUI SCAPINO dupa Moliere in regia maestrului Mihai Malaimare. Va fi un spectacol la care veti rade cu lacrimi, pentru ca veti fi martorii unor creatii actoricesti splendide, pentru ca intalnirea dumneavoastra cu textul lui Moliere se va petrece intr-un mod cu totul exceptional. Vicleniile lui Scapino este un regal pe care Teatrul Masca il ofera publicului sau in debutul stagiunii aniversare cu numarul 25. Iată detalii spectacolului de la Ploiești:

UNDE? CASA DE CULTURA A SINDICATELOR PLOIESTI

CAND? 6 NOIEMBRIE ORA 19.00

CAT? PRET BILET 30 LEI/ADULT – STUDENTI/ELEVI 15 LEI/PERS.

CUM? BILETE SI REZERVARI LA 0720 349 640 si direct la CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

vicleniile lui scapino

 

Și iată că am și o ofertă pentru cei care probabil nu vor mai prinde bilete. Ofer 2 bilete la spectacolul de la Ploiești celui care îmi lasă un comentariu aici, argumentând cât mai frumos de ce își dorește să vadă VICLENIILE LUI SCAPINO. Câștigătorul va fi anunțat luni la ora 13:00, aici pe blog. Succes!

L.E. Pentru că au fost 3 participanți și niciunul nu m-a dat pe spate cu răspunsul, am făcut o tragerele la sorți. Câștigătorul biletelor este Constantin Gheorghe

4 răspunsuri la “VICLENIILE LUI SCAPINO – Concurs”

Salut,

Nu am avut niciodata ocazia sa vad Teatrul Masca live. Dupa descrierea spectacolului, cu siguranta, si eu si prietena mea ne-am distra de minune. 🙂

Multumesc!

Mersul la teatru imi aduce aminte de perioada liceului…in care aveam timp sa mai facem cate ceva si pentru noi 😀
Nu am avut prilejul de a vedea aceasta piesa pana acum, insa ar fi o ocazie buna de a-i face o surpriza prietenului meu de ziua lui (Sf Mihail si Gavriil). Astfel vom putea petrece putin timp de calitate impreuna.

Multumesc!

Nu am avut ocazia/posibilitatea sa merg la teatru pana acum si chiar imi doresc sa iau contact cu acest mediu, sa imi petrec putinul timp liber „altfel”…..facand ceva de calitate. Mersi!

Suna bine, de mult nu am fost la teatru … cred ca o sa ma duc cu sotia !

Lasă un comentariu