Categorii
evenimente Ploieşti

Rezultate #Photowalk Ploieşti

Mulţumesc tuturor pentru participare. Îmi pare rău că nu ne-am putut strânge mai mulţi să colindăm Ploieştiul, dar sunt sigur că vom reuşi să facem acest lucru la o ediţie viitoare. Mi-a plăcut galeria fiecăruia şi sper să mai faceţi fotografii cu Ploieştiul şi înafara „concursurilor” 🙂

Au fost în total 8 participanţi (cu mine inclusiv). Cristi nu a trimis nici o fotografie pentru jurizare, astfel avem 7 fotografii alese de fiecare participant pentru concurs.

Juriul a fost format din Dragos Asaftei , Vali Ovidiu , Stefan (tipul care a fost la biliard) , Nicoleta (prietena lui Ştefan) şi Elena (soţia mea). Fiecare a ales cele mai bune fotografii conform tabelului de mai jos (1 înseamnă cea mai bună fotografie, 7 cea mai slabă):

Dragoş Vali Ştefan Nicoleta Elena Scor
Errmy 1 1 1 4 2 1,8
Aditza 2 4 5 1 1 2,6
3ditorial 4 3 2 6 3 3,6
MihaelaDM 4 6 4 3 4 4,2
Cojo 3 2 3 7 6 4,2
Livia 4 5 6 2 5 4,4
Bogdan 4 7 7 5 7 6

Felicitări tuturor pentru fotografiile realizate şi vă mulţumesc pentru participare la #photowalkploiesti Noiembrie 2011.

Concluziile mele după acest experiment:

  • Sunt bloggeri interesaţi de fotografie în Ploieşti
  • Sunt bloggeri care au nevoie de câteva sfaturi pertinente legate de tehnica fotografică
  • Sunt bloggeri care trebuie să facă upgrade la aparatura foto din dotare 🙂
  • Sunt bloggeri care trebuie ajutaţi să-şi recunoască fotografiile cu adevărat valoroase 🙂
  • Există premisele realizării unui #photowalk ca la carte imediat ce vremea ne va permite o ieşire de  mai multe ore
Premiu:
L.E. Locul 1, adică eRRmy (Silviu),  va fotografia cu aparatul meu (un Canon EOS 400D) la următorul #photowalk  🙂

15 răspunsuri la “Rezultate #Photowalk Ploieşti”

Felicitări căştigătorului şi participanţilor.. data viitoare sper să fiu mai bună! :))

Tu ai avut cea mai slabă calitativ fotografie trimisă pentru jurizare. Cred că din fotografiile acelea multe de pe Picasa se putea alege cel puţin una mai bună. Părerea mea personală despre fotografie, deşi n-am fost în juriu: încadrarea nereuşită, dublarea scrisului datorată valorii ISO prea scăzute sau Shutter speed-ul prea mare. Oricum, fără folosirea unui trepied şi al unui aparat foto mai profi, nu cred că se putea scoate o fotografie mai bună.

Felicitări celor care au putut participa la photowalk,poate la urmatorul o să-mi fac si eu timp,chiar dacă o să mă clasez pe ultimul loc 😀

Data viitoare MUSAI să ieșim cu toții … să colindăm o zi întreagă prin oraș. dar trebuie anunțat din timp și fixat intr-o zi din week-end. Merge și iarna dacă e zapadă.

foarte tare… ma bucur sa aud si sa vad ca mai sunt si oameni interesati de chestii de genu, nu doar toata ziua pe blog si pe mess’.
Multa bafta in continuare!

Poza cu lacul si cu acei copaci aramii este geniala!Merita locul 1 !

felicitari primilor trei clasati, cu o precizare de la care nu ma pot abtine :
avand in vedere ca mai multi am considerat superba o alta fotografie a lui Errmy, eu zic ca Silviu merita doua locuri intai, fara suparare pentru nimeni ! 🙂

ultima poza e ok, dar nu e prea muncita, adica nu s-a chinuuit prea mult sa gaseasca un decor ceva. erau altele mai faine ca asta

Interesant concept si idee. Poate pe viitor extindeti si pentru alte orase.

Foarte frumoase fotografiile. nu a trecut mult timp de cand am zis ca orasul asta e foarte trist, ca nu ne ofera nimic si ca oamenii fug de aici in toate directiile. Felicitari, oameni buni, sunteti oameni si artisti!:)

Iar eu pe locul doi … Ma asteptam sa fie destul de buna poza pe care am trimis-o eu. Cred ca s-a incadrat perfect in tema photowalkului. Am mai avut cateva fotografii pe care le puteam alege pentru concurs, dar am simtit ca asta e cea mai in ton cu tema propusa. Si dupa cum am fost votat, inseamna ca am ales bine.

Lasă un comentariu