Categorii
evenimente Ploieşti

Jucării pentru copii

Într-o perioadă atât de grea pentru toată lumea, când totul se scumpeşte, când totul e din ce mai inaccesibil există persoane care se găndesc şi la cei cărora le este mult mai rău. Sunt mulţi supăraţi că nu-şi mai pot permite LCD-ul de xx cm diagonală sau mai ştiu eu ce vacanţă exotică şi sunt foarte puţin cei care se gândesc cum ar putea ajuta în acestă perioadă deosebită a anului. Mulţi se gândesc ce produse la super ofertă să mai cumpere şi prea puţini încercă să aducă un zâmebet pe faţă unor oameni fără posibilităţi.

În luna decembrie, Radio Prahova oferă fiecarui ascultător şansa de a deveni cel mai bun Moş Crăciun din lume. Astfel, au lansat cea de-a treia ediţie a campaniei „Jucarii pentru casa de copii”, o campanie care încurajează prahovenii să strângă jucăriile care le mai au prin case şi să le aducă la sediul Radio Prahova pe strada Mihai Bravu nr. 85. Jucăriile vor fi donate în ajunul Crăciunului de către DJ-ii RPh unei case de copii pentru a le aduce şi acestora un Crăciun mai fericit. Toate persoanele sau firmele care vor să doneze jucăriile, le pot aduce la sediul Radio Prahova până pe 20 decembrie.

Bloggerii prahoveni, impulsionaţi de Aditza, susţin acestă campanie şi încearcă să popularizeze campania prin blogurile proprii. Waven , Vali , Rareş , Haotik cu Dana au scris deja despre campanie. Voi face update imediat ce lista se va mări.

Pe lângă popularizarea campaniei, am reuşit să-mi conving soţia şi pe sora ei să doneze o parte din maimuţoii lor. Mai jos aveţi cele 25 de animăluţe care vor aduce un Crăciun puţin mai fericit unor copii foarte necăjiţi.

 

Cu speranţa că am convins măcar un ploieştean să ducă o jucărie la sediul Radio Prahova , vă urez spor la donat jucării.

3 răspunsuri la “Jucării pentru copii”

ar trebui fiecare magazin de jucarii sa aibe intr-un colt o cutie mare unde sa poti dona jucariile pe care nu le mai folosesti pentru a le dona celor care nu isi permit.

Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana | Haotik Note-Blogspune:

[…] a pornit de la Aditza, bloggerii s-au implicat si aici gasiti o lista cu cei care s-au implicat , iar rezultatul final il puteti vedea pe siteul celor de la Radio […]

Campaniile saptamanii 19-25 decembrie din blogosfera romaneasca | refresh.rospune:

[…] a strans si donat jucarii unei case de copii. Mai multe puteti citi la Nicusor Rotaru, Vali Ovidiu, Bogdan Cojocaru, Rares Fogaş, Vali Negoita si la Dragos […]

Lasă un comentariu