Categories
evenimente Ploieşti

O cafea = o faptă bună

Joi, 18 decembrie, un număr de aproximativ 10 bloggeri prahoveni vor intra în barul cafenelei Gloria Jean’s Coffees AFI Palace Ploiesti, în ture, şi vor munci alături de ceilalți angajați. Toate încasările şi bacșișurile din această zi, vor fi donate familiei Licu, din Plopu, formată din 14 membri, dintre care 9 copii, cu vârste cuprinse între 8 luni şi 15 ani.

În ziua de Florii a acestui an, locuinţa familiei a ars complet, iar acum cei cinci adulţi şi nouă copii locuiesc în două camere ale casei Ocolului Silvic din Plopu, în condiţii precare. Dintre cei cinci adulţi, doar doi au posibilitatea de a lucra, iar veniturile acestora nu sunt suficiente pentru a întreţine o familie atât de numeroasă şi pentru a-şi reconstrui casa.

Dacă vrei să faci o faptă bună, dar şi să bei o cafea preparată cu drag de bloggeri, vino joi, 18 decembrie, în intervalul 11:00 – 20:00, la cafeneaua Gloria Jean’s Cofees din Afi Palace Ploieşti, intrarea Iris. Evenimentul pe facebook care vă va oferii mai multe detalii este aici.

Bloggerii participanti: suntblonda.ro , robertburcea.com , johncristea.ro , dmiha.wordpress.com , adelin-hogea.ro , alexxplay.wordpress.com , adrian-rotaru.ro , dragosschiopu.ro , bogdanstoica.ro

1 răspuns la “O cafea = o faptă bună”

Abia astept sa intru sa prepar si sa servesc cafeaua. Mai invat cate ceva despre cafea si cel mai important e ca pun umarul la fericirea unor oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.