Categorii
evenimente Ploieşti

Michelin Junior Bike 2011 – Ploiesti, Bd. Castanilor

Michelin organizează pe 25 septembrie, de la ora 10:30, pe Bulevardul Castanilor din Ploieşti, evenimentul Michelin Junior Bike, dedicat copiilor între 4 si 11 ani.

Michelin Junior Bike este un eveniment pentru micii biciclişti, care constituie totodată şi o lecţie de educaţie rutieră. Participarea este gratuită, scopul principal fiind sensibilizarea copiilor, dar şi a părinţilor, privind importanţa purtării caştii de protecţie pe bicicletă, regulă esenţială pentru siguranţa în trafic. În acest sens, Michelin oferă gratuit fiecarui participant câte o cască de protecţie. Michelin doreşte să facă astfel şoselele mai sigure, prin promovarea adoptării un comportament prudent şi responsabil. De altfel, evenimentul de la Ploieşti este susţinut de Primăria Municipiului Ploieşti şi Poliţia Rutiera.

Pentru a putea participa la concurs, părinţii trebuie să-i înscrie pe micuţi la standul Michelin Junior Bike din cadrul magazinului Carrefour Ploieşti până astăzi 22 septembrie la ora 19.00 cel târziu, aşa că grăbiti-vă! LE: Update: Se pot face înscrieri şi la faţa locului.

La finalul tuturor curselor, Michelin le pregateşte copiilor şi alte cadouri în cadrul unei tombole. Prin programul Rosype, va dărui prin tragere la sorţi 20 de biciclete, iar impreună cu Decathlon 10 kituri de biciclete.
Toate activitaţile din interiorul oraşelului Michelin Junior Bike, de la înscrieri şi până la asistenta concurenţilor pe circuit, sunt realizate de voluntari Michelin Romania – angajaţi de de la sediul din Bucureşti şi uzina din Floreşti.

Mai multe informaţii puteţi găsi la adresa: Michelin. Aceast articol se datorează lui Papen care a avut amabilitatea să ne trimită comunicatul. Cei de la Michelin se pare că nu prea trimit comunicatele şi la bloggarii din localitate unde se desfăşoară evenimentul …

2 răspunsuri la “Michelin Junior Bike 2011 – Ploiesti, Bd. Castanilor”

o singură remarcă: am aflat că înscrierile se pot face şi la faţa locului, deci e loc pentru toată lumea. Numai bine 🙂

Lasă un comentariu