Categorii
evenimente Ploieşti

Happy in Ploiesti – Happy Pharrell Williams we are from Ploiesti

Pe 21 noiembrie 2013, Pharrell Williams lansează melodia Happy, aceasta făcând parte din coloana sonoră a filmului Despicable Me 2. Nimic spectaculos, o nouă melodie despre fericire :). 3 minute și 53 de secunde de fericire la 160 BMP. Un ritm care te face să te ridici de pe scaun și să începi să dansezi de mama focului, încurajat de mișcările pe care le vezi în videoclip:

În mai puțin de 4 luni, videoclipul are peste 100.000.000 de vizualizări. A ajuns și a staționat pe locul 1 în peste 17 țări. Odată cu lansarea acestui clip, a apărut și primul videoclip din lume cu o durată de 24 de ore 24hoursofhappy.com. Aceeași melodie pusă pe repet timp de 24 de ore, în care peste 400 de persoane dansează cum au putut ele mai bine. Ceea ce este interesant, este că au avut o singură șansă, astfel că nu s-au filmat duble pe străzile din Los Angeles. Fiecare a avut o singură încercare de 4 minute pentru a arăta cât de Happy este.

De aici și până la nebunia care este în plină desfășurare nu a mai durat mult. Lumea a prins microbul Happy și s-a gândit: de ce n-am face și noi propria versiune de videoclip HAPPY în orașul nostru? O mulțime de persoane s-au mobilizat și au început să-și arate fericirea dansând pe străzile orașelor. N-am găsit cine a dat tonul, cine a scos primul filmuleț dar deja sunt atât de multe încât ți-ar trebui o viață de om să le vezi pe toate. Pe youtube există aproximativ 2.000.000 de rezultate pe căutarea „happy pharrell williams we are from” și aproape 30.000.000 pe căutarea „happy pharrell williams”. Numai astăzi s-au lansat cel puțin încă 4 clipuri: We are HAPPY from Liège, Pharrell Williams Happy – We are HAPPY in Timisoara, Pharrell williams – Happy (South Korea girls ver.), Pharrell Williams – Happy (We Are From LAAYOUNE, Maroc )

În România, primul clip a apărut în București, echipa filmând apoi și clipuri pentru Sibiu, Cluj și Timișoara. La scurtă vreme a urmat Alba Iulia, cetatea arătând superb în viziunea unor bloggeri precum Anne-Marie Chelariu sau Andrei Dobra. Iată că a venit timpul ca și Ploieștiul să arate cât de Happy este. Petrecerea de lansare a clipului “HAPPY in PLOIESTI” va începe astăzi, 11 martie, la ora 20:00 în Pub Doroftei.

Realizarea clipului Happy in Ploiesti a fost posibilă datorită unor persoane deosebite: Elena Pelmus și Loredana și Andrei Brătilă (SMA Studio). Ei au pus țara la cale, ei au făcut casting pentru dansatori, ei s-au zbătut pentru a găsii cele mai interesante locații de filmare, ei au reușit să convingă personalități importante ale Ploieștiului să apară în clip (nu vreau să dau numele acestora, pentru că s-ar putea să uit pe unii și nu ar fi corect). Petrolul Ploiești și Asesoft Ploiești au avut reprezentanți pentru mica demonstrație de Happy în Ploiești. Cântăreți, actori, sportivi, jurnaliști plus o mulțime de tineri fericiți au ales să ne arate că sunt HAPPY în Ploiești.

Clipul va apărea diseară la ora 20:00. Stați prin zonă să fiți primii care-l vor vedea și aprecia. Până atunci, urmăriți postările de pe pagina oficială Happy în Ploiești pentru a vedea fotografii și detalii de la filmări.

Happy in Ploiesti

2 răspunsuri la “Happy in Ploiesti – Happy Pharrell Williams we are from Ploiesti”

Ma intreb oare daca Pharrelll s-a gandit ca va face un fel de ganga stily prin melodia asta, vad aceasta febra prin mai multe orase deasta intreb.
E mai frumoasa meldodia decat videoclipul, dar probabil sunt eu mai moroconos si na.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.