Categorii
Articole

Unde dispar sosetele cand dispar + concurs

Pe lângă nenumăratele mistere ale lumii, precum OZN-urile, giulgiul din Torino, triunghiul Bermudelor, statuile din Insula Paştelui, Manuscrisul lui Voynich, sferele de piatră din Costa Rica, Pădurea culcată Tunguska etc. există unul foarte puţin studiat de cercetători: dispariţia şosetelor şi în special, desperecherea acestora.

De cele mai multe ori, ca să fiu sigur că am o pereche bună de ciorapi pentru o ocazie specială (cum ar fi o petrecere în şosete) păstrez în sertar vreo două perechi noi, sigilate. Problema este că după o primă purtarea, acestea au şanse de peste 50% să nu se mai regăsească împreună în sertarul meu. Nu ştiu cum se face, dar aproape la fiecare spălare, mai dispare câte o şosetă.

Nu-mi imaginez ce le determină să dezerteze. Am mare grijă de ele şi le aranjez mereu frumos în sertar. Cele cu experienţă le explică întotdeauna celor noi că îmi place să le plimb pe toate, nu am preferinţe. Vă jur că de fiecare dată mă încalţ cu ambele şosete, niciodată n-am fost atât de adormit să plec încălţat cu una singură.

Tratamentul la SPA este format din cel mai bun detergent din lume şi cel mai moale balsam cu miros de trandafiri sălbatici. Tot ce este mai bun pentru şosetele mele. Nu ar avea niciun motiv să se despartă de mine.

Mă gândesc poate cineva le subtilizează când nu sunt eu pe fază, dar de ce nu ar lua şi pereche, de ce frânge inima unei biete şosete şi ar lăsa-o singură? Cine ar putea să aibă un suflet atât de nemilos?

Din milă pentru cele rămase fără partener de distracţie, mai mă încalţ cu şosete desperecheate. Mă întristează atât de mult să le văd rătăcind prin sertar şi, din când în când le mai plimb.

Dacă voi aveţi o teorie bună unde dispar, vă rog să mă luminaţi şi pe mine. Ca să aveţi spor, participaţi la concursul organizat de Picky Socks şi Magazine Haine unde puteţi câştiga o săptămână de şosete înspiraţionale. Trebuie să daţi like paginilor de facebook Picky Socks şi Magazine Haine şi puteţi câştiga pe 5 mai, 7 perechi la alegere.

Bonusuri:

  • cine dă like şi share la această postare de pe facebook are o şansă în plus la tragerea la sorţi
  • cine răspunde prin comentariu aici la întrebarea din articol: Unde dispar şosetele, primeşte 5 şanse în plus

SOSETE ONLINE

37 de răspunsuri la “Unde dispar sosetele cand dispar + concurs”

Sosetele sunt inca in masina de spalat, ea este raspunzatoare pentru desperecherea sosetelor 🙁

Nu stiu unde dispar ale voastre insa stiu sigur unde dispar ale mele caci de cand mi-am luat pisica am din ce in ce mai multe sosete desperecheate si din cand in cand mai gasesc prin locuri in care nu m-as gandi niciodata sa caut,cate o soseta:))

Extraterestii le rapesc si le duc pe planeta lor pentru a le studia :)))

Cateodata sosetele mele dispar ba pe sub pat, ba mai ramane una in urma pe sub patura……………oricum eu cred ca ele fac ce vor ca prea una-doua dispar si te trezesti doar cu 1 soseata

cosul plin de rufe este raspunzator pentru desperecherea sosetelor

La mine acasa, raspunzatoare de desperecherea sosetelor este mama :)) Dupa ce le ia de pe culme le pierde prin casa sau le distribuie gresit in dulapuri ( de multe ori ma trezesc cu cate o soseta de-a fratelui meu printre rufele mele). :))

In cosul cu rufe sau eu le mai gasesc in masina de spalat pe unde scot scamele sau pur si simplu raman in masina de spalat.

Sosetele mele si ale sotiei dispar la catelusa Ema care le ia si -si face culcus pe ele

sosetele noastre dispar in triunghiul -„cos de rufe -masina spalat-sarmele de rufe”.;din pacate nu mai putem da vina pe mama 🙂

Sosetele mele ajung in gura catelului,imediat ce le descalt ,de asta imi iau cate 2-3 perechi la fel !

pe sub pat, habar nu am cum, sau mai cad de pe sarma, le ia vantul cred :))))

Sosetele mele dispar sub fundul lui Michi ,catelul meu si trebuie sa negociez bine cu el sa le recuperez !

Sosetele mele dispar uneori in cosul de rufe si cele ale iubitului dispar in masina de spalat intrucat are mai multe perechi de aceeasi culoare :)).

la mine tot timpul se desperecheaza..si nu se potriveste o soseta cu cealalta

se incurca cu cele ale copiilor,…ramn pe sarma….si ale mele dispar,de asta am nevoie de castig

Avand in vedere cat de nebunatice sunt pisicile mele, stiu sigur ca sosetele dispar sub pat sau sub dulap 😛

Vine Zana Sosetelor, nu vrea sa ia perechi pentru ca i se pare prea plcitisotr si pentru purtator si pentru ea 🙂

Cel mai rau nu e ca dispar,cel mai rau e ca nu le mai gasesc!!!! 😀 De ce??? De ce???? :(((((((

Cred ca sosetele fug singure de unde sunt agatate la uscat, altfel nu-mi explic fenomenul!

Nu stiu undese cred ca isi caută iubirea in celelalte perechi :)) niciodata nu le gasesc pe amandoua

De disparitia sosetelor mele ,este vinovat catelul ,care le ascunde in cele mai neasteptate locuri !

dispar din magazin imediat ce le vedem si le cumparam

Uneori ,le gasesc ,da-s ferfenita ,de dintii catelului !

Bobita ,este cel ce le fura constant, cand una cand ambele !

Sosetele mele dispar sub pat , in masina de spalat sau dupa calorifer .

Pai sosetele nu dispar ele asa de unele singure. Ori le pierzi prin casa si nu iti mai aduci aminte unde le-ai pierdut ori iti I-a cineva una din ele. Dar cel mai sigur lucru este ca sosetele dispar doar fiind pierdute.

Sosetele mele ,au disparut odata pur si simplu de pe sarma da afara ,au fost furate !

FB:TENDER CARMEN MARILENA..Sosetele dispar unde nu m-as fi gandit:in cosul catelului meu,Roby,sub pat sau dupa franghie,in zare 😀

Cred că șosetele pur și simplu nu sunt făcute pentru o viață de monogamie. Așa că mai pleacă uneori brambura, dar ale mele mereu se întorc, chit că se mai cuplează și cu vecinele de sertar.

Spune ce ai pe suflet