Categorii
Articole

Foodpanda – mancare la tine acasa cu doar cateva clickuri

Pe internet sunt aproximativ 3284232123 bloguri, site-uri și portaluri de retete culinare (apreciere personală). Dintre acestea, pe 54234324 le-am vizitat probabil în ultima lună. O groază de rețete delicioase, o groază de fotografii care să-ți lase gura apă, o groază de preparate cu care să-ți dezmierzi papilele gustative. Din păcate, de cele mai multe ori, rămând doar cu salivatul. De ce? Din cauza timpului.

Trăim într-o viteză din ce în ce mai mare. Eu aș vrea ca ziua să aibă mult mai mult de 24 de ore pentru a putea face tot ce mi-aș dori. Și cred că așa sunt foarte mulți. Tot timpul îmi vin idei noi, tot timpul încercă să dezvolt proiectele de începute, tot timpul încerc să descopăr noi oportunități. Pe lângă serviciu și activitatea online, trebuie să-mi mai petrec timpul și cu familia și prietenii. Dacă mai trec la pasiuni sportul, fotografia și drumețiile, deja înțelegeți de ce nu-mi ajung 24 de ore pentru a mă bucura de viață.

Astfel că voi aplica tehnica externalizării serviciilor. Cel mai simplu a fost să renunț la o partea din mâncarea pe care o pregăteam acasă. Aceasta implica o planificare destul de riguroasă de aprovizionare, astfel încât să nu mă trezesc fără ingrediente în mijlocul preparării lor, o împărțire a sarcinilor de babysitting cu micuța noastră Cristina precum și o destul de mare dezordine în bucătărie după terminarea preparării mâncării. Toate acestea necesită timp prețios, timp pe care l-aș putea utiliza într-un mod mai folositor.

foodpanda

Soluția este deja disponibilă în 4 oreșe din România: București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. FoodPanda este o platformă de comandare a mâncării online, extinsă deja în peste 40 de țări la mai puțin de 2 ani de la lansare. Ce a făcut să aibă așa o creștere impresionantă, este ușurința cu care se pot găsi restaurantele din zona unde trebuie făcută livrarea. Alegi foarte simplu adresa, cauți resturantul sau felul de mâncare favorit, plasezi comanda online și achiți numerar sau online când a ajuns la tine la ușă. Peste 22.000 de restaurante partenere din întreaga lume sunt deja înscrise în FoodPanda.

De fiecare dată poți comanda altceva, în funcție de pofta din ziua respectivă: fie că este obișnuita Pizza, fie că este o mâncare Chinezească, Indiana, Mexicană. Poți compara ușor prețurile, timpul de livrare precum și comanda minimă pentru livrare gratuită. Prețurile sunt mai mult decât acceptabile. Astfel, orice mâncare îți face cu ochiul, în 2-3 minute o comanzi și o aștepți apoi cuminte acasă sau la birou, fără să pierzi prea mult timp cu asta.

Abia aștept să fie disponibilă și în Ploiești. Sunt o mulțime de restaurante interesante pe care aș vrea să le încerc prin FoodPanda. Care sunt localurile voastre favorite pentru festinuri culinare? Și nu uitați: When you are hungry, JUST DANCE 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.