Categorii
Articole

Cine protejează frumuseţea româncelor?

Mă trezesc într-o sâmbătă dimineaţă însorită şi-mi aud soţia şoşotind încet la telefon în camera alăturată. Mă ridic din pat şi apropiindu-mă încet de uşă aud câteva cuvinte:

„Sigur aşa e reţeta? Bine, bine … hai că se scoală Bogdan. Te pup! Pa!”

O întreb ce face trează aşa devreme şi îmi spune că avea nevoie de un PONT, apoi sare repede pe mine cu pupici şi … înţelegeţi voi … uit complet de telefon. Mă trimite apoi rapid la Lidl şi îmi face o listă lungă de cumpărături, cu ceva mai multe fructe ca de obicei:

  • portocale
  • avocado
  • banane
  • ananas
  • lămâie
  • piersici

Îmi aduc aminte că am auzit cuvântul “reţetă” de dimineaţă la telefon şi mă gândesc la ce super salată de fructe o vrea să-mi prepare pentru desert.

Vin de la cumpărături cu toate cele şi ea întră imediat în bucătărie. „Să nu intri aici până nu te chem eu!” îmi spune. Mă duc să mă joc cu cea mica în sufragerie, cu gândul la salata mea de fructe. Din când în când se mai aude gălăgie din bucătărie (oale, crătiţi, mixere) … dar nu mă apropii. Nu vreau să-i stric surpriza.

După ceva timp, se aşterne liniştea. Mi se făcuse o poftă … abia aşteptam salata de fructe. Când, se deschide uşa la bucătărie şi apare aşa:

Oatmeal maskÎmi pică faţa şi mă uit la ea, fără a putea scoate vreun cuvânt:

funny catÎmi revin şi o întreb … cu jumătate de glas:

E gata salata de fructe?

Ce salată de fructe?

Păi … fructele cumpărate … reţeta … pontul de dimineaţă?

Despre ce vorbeşti? Eu de dimineaţă mi-am sunat sora să-mi spună pontul pe care-l auzise şi e de la o colegă de muncă, despre masca de faţă cu fructe.

Vă daţi seama că am rămas cu gura căscată. Habar nu aveam că femeile schimba între ele şi ponturi de înfrumuseţare … nu doar reţete de mâncăruri delicioase. Eu nu prea reuşesc să înţeleg  cum se folosesc cele 1001 de creme, loţiuni, balsamuri etc. pe care toate femeile le au prin casă. Dar cred că a venit timpul să-şi dezvăluie ponturile!

Caravana Cien – Împreună protejăm frumuseţea româncelor

Lidl doreşte să facă din Caravana Cien un forum off-line în care femeile împărtășesc impresii, dau și primesc sfaturi, sau descoperă trucuri noi despre frumusețe. Ponturile voastre vor fi urcate apoi pe pagina Youtube Lidl România, astfel încât să le puteţi accesa ori de câte ori sunteţi în căutare de noi idei pentru înfrumuseţare.

Caravana Cien va merge prin 25 de orașe începând cu 27 august, dar va poposi doar o singură zi în fiecare, aşa că ar fi bine să vă uitaţi atent la programul de mai jos pentru a nu rata întâlnirea. Programul complet îl puteți găsi aici: https://surprize.lidl.ro/cien

Da, aţi văzut bine! Prima locaţie este Ploieştiul, aşa că vă invit pe 27 august să căutaţi caravana Cien la Sala Sporturilor Olimpia, pe platoul de la Piaţa Victoriei. Sâmbătă se anunţa vremea excelentă. Anunțați-vă prietenele şi mergeţi să împărtăşiţi ponturi de frumuseţe!

În cadrul Caravanei Cien, veţi putea descoperi noua gamă de produse Cien și beneficiile pe care fiecare dintre acestea le oferă. În plus, în schimbul unui pont de înfrumusețare și îngrijire filmat, fiecare persoană care vine în caravana Cien va primi din partea Lidl produse din gama de îngrijire Cien.

Ce trebuie să faceţi pentru a primii cel mai bun pont de la Lidl:

  1. Filmezi un clip scurt, de 30 de secunde, în care prezinţi pontul tău de frumusețe. Clipul este filmat în spațiul special amenajat din cadrul Caravanei Cien, iar echipamentele sunt puse la dispoziție de către cei de la Caravana.
  2. Toate videoclipurile vor fi urcate pe canalul de YouTube al Lidl România, creând astfel o adevărată colecţie al trucurilor de frumusețe.
  3. Fiecare persoană care participă la această promoție va primi garantat din partea Lidl un premiu constând în produse din gama de îngrijire Cien.

produse cienLidl a lansat campania denumită „Împreună protejăm frumusețea româncelor” încă din martie, iar acum, sub deviza Dă-mi un pont de îngrijire și îți dăm și noi unul tare, pornesc în căutarea ponturilor de frumusețe ale româncelor.  Ce povestiri amuzante aveţi şi voi? Cum v-au surprins partenerele voastre cu trucurilor lor de înfrumuseţare? Distribuie acest articol pe rețelele tale de socializare, astfel încât să ajungă la cât mai mulți cititori şi foloseşte hashtag-urile #lidlromania #protejamfrumsetea #damiunpont pentru a găsi mai uşor ponturile altora.

Un răspuns la “Cine protejează frumuseţea româncelor?”

Mastile pot fi si folosite si de barbati, deci data viitoare sa incerci si tu :))
Un alt truc este ca poti folosi la dus zatul de la cafea impreuna cu un pic de gel de dus pentru exfolierea pielii 😉

Lasă un comentariu