Categorii
Articole

Cartea călătoare – Sanctus de Simion Toyne

Când am văzut noua campanie de la Editura All “Cartea călătoare” am zis că trebuie să particip şi eu. Am avut noroc şi una dintre cărţile puse în circuit a plecat chiar din Ploieşti, de la Alina Ioana Furtuna. Ce trebuie să faci ca să participi în campania Cartea Călătoare:

Fiecare blogger implicat în campanie va trebui să citească şi să dea mai departe cartea primită. La rândul lui, cel care primeşte cartea o citeşte şi o dă apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie să intre pe pagina de Facebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, şi să ne spună titlul cărţii şi unde se află ea (oraşul).

Cartea ajunsă la mine este „Sanctus” de Simion Toyne . Eu am citit-o şi pot spune că m-a captivat după primele pagini. Este uşor de lecturat iar acţiunea se desfăşoară într-un ritm destul de alert. Nu vă spun prea multe, puteţi vedea detalii în link-ul de mai sus. Primele pagini se pot vizualiza aici.

Nu pot spune că sunt un împătimit al beletristicii de ficţiune, însă nu am putut să o las până nu am terminat-o. Este un roman SF despre biblie şi grădina Edenului. Nu termini un capitol şi abia aştepţi să-l începi pe următorul.

Ştiu că Alina are probabil pe listă următorii bloggeri la care va ajunge cartea, dar mă gândesc că poate o mai plimbăm puţin prin Ploieşti. Voi ce ziceţi? Mai vrea cineva să o citească? Poate o convingem să schimbe puţin traseul.

O listă a tuturor cărţilor călătoare de la Editura All o puteţi găsi la (altă) Ioana . Pentru cereri întraţi pe grupul de Facebook.

Update: Cartea a ajuns la Vienela

6 răspunsuri la “Cartea călătoare – Sanctus de Simion Toyne”

Mi-ar fi placut sa o citesc si eu, daca mai este prin Ploiesti.

Încă este la mine. Să vorbesc cu Ioana şi dacă îmi zice că este OK, ne auzim.

imi place initiativa, am sa imi aleg si eu o carte, tot beletristica vreau, sa o cer si eu.
Daca am priceput bine, trebuie sa cer ca acea carte dorita sa ajunga si la mine, nu?

Ţi-am trimis eu invitaţie în grup. Acceptă şi verifică pe unde e cartea pe care o vrei.

multumesc pentru invitatia pe grup, am primit-o.
Astazi am ochit si 2 carti pentru lectura, peste doua saptamani (cand dau si eu de timp liber) incep sa ma interesez ca sa imi ajunga una din ele.
Oricum, multam fain.

Spune ce ai pe suflet