Categorii
Review

HP G62-B85SQ Notebook review (partea a doua)

După ce v-am arătat ieri … mai nimic 🙂 în Prima parte review HP , astăzi mă revanşez cu multe fotografii.

Din păcate n-am cum să vă arăt un unboxing la laptop-ul HP G62-B85SQ 🙂 deoarece l-am primit de la cumpărător, fără. Oricum n-am înţeles niciodată ce este aşa interesant să scoţi un aparat din cutie :). Am facut doar câteva fotografii însă nu am avut la mine mini laboratorul foto şi fotografiile n-au ieşit cine ştie ce.

Prima observaţie: lipsa oricărui abţibild pe spatele acestuia. Gata cu glumele de genul „Astă a fost făcut pe vaporul care venea din China” 🙂 Capacul are o textură deosebită şi plăcută la atingere. Culoarea este una neutră, nu provoacă nici repulsie dar nici nu-l face gelos pe Michelangelo. Sigla nu este pe mijloc, ci în stânga jos cum te uiţi la capacul laptop-ului deschis.

De prima dată când am pus mâna pe el mi s-a părut destul de robust, şi plasticul folosit pare de buna calitate (voi reveni cu detalii dupa 1-2 ani de folosinţă).

Balamalele sunt destul de robuste şi par solide. La deschiderea capacului nu se aud trosnituri.

În partea stânga sunt porturile: VGA , HDMI, retea, doua porturi USB 2.0, mufa pentru microfon şi cea pentru căşti, cititorul de carduri şi ciudat … ledul de la HDD.

Partea dreaptă are rezervat un spaţiu foarte mare pentru unitatea optică , un port USB 2.0, un port acoperit (probabil de modem), mufa de alimentare şi Kensington Slot.

Ecranul este unul lucios, în soare nefăcând faţă aproape deloc. Sus găsiţi webcam-ul fix, fără posibilitatea înclinării independente faţă de capacul laptop-ului.

Tastatura este una destul de clasică. Tastele sunt aşezate standard, având totuşi căteva taste suplimentare în stanga (mail, browser, imprimare şi calculator). Tasta ENTER este destul de mare şi ajungi foarte uşor la ea după câteva minute de obişnuire.
Trackpad-ul este este fără margini, deci o grijă în minus legată de praful care se aduna pe acolo. Suprafaţa nu alunecă, sensibilitatea şi precizia fiind bune.

Per total, aspectul pe mine m-a încântat şi deşi preţul nu indică ceva prea de calitate, eu zic că cei de la HP au făcut o treaba bună.
Acestea fiind spuse, am să închei aici partea a doua a review-ului  despre laptop-ul HP G62-B85SQ . Mâine urmează detalii despre testele efectuate.

3 răspunsuri la “HP G62-B85SQ Notebook review (partea a doua)”

Cele fara taste numerice nu prea imi sunt de folos,din pacate eu folosesc mai mult tastele numerice.

Spune ce ai pe suflet