Categorii
#phblogmeet

#PhBlogMeet februarie la Irish Pub

Ieri, 21 februarie, am participat la cel mai restrâns #phblogmeet de până acum. Cu ocazia celor 5 ani de blogging, Waven ne-a invitat la Irish Pub Ploieşti să ne vedem şi să ne simţim bine. Poate ziua de marţi nu a fost una tocmai potrivită, poate circulaţia din oraş nu te îndemna la o ieşire, poate interesul a scăzut, poate … a fost altceva, însă doar eu, Kriogen, Vali, Mihaela şi Aditza am răspuns prezent invitaţiei.
Am discutat deschis despre tot ce ne trecea prin cap şi a fost o atmosferă foarte destinsă. Eu eu am readus în discuţie organizarea unui #ploiestiphotowalk imediat cum vremea ne va permite. Poate reuşim să-l combinăm cu un #phblogmeet pe care Vali Ovidiu l-ar vrea la primăvară-vară într-o locaţie mai în natură. Din păcate, în problema lui cu furtul fotografiei nu s-a mai rezolvat nimic. Poate cunoaşteţi un avocat bun care să-l ajute.
O altă propunere a fost organizarea unui nou eveniment sportiv. Poate ediţia a doua #AngelBlogCup, poate un tenis de câmp (Kriogen a spus că ar putea încerca să o aducă pe Andreea Roşca să ne mai înveţe câte ceva 🙂 ), poate o competiţie de Darts sau Bowling, un baschet sau orice vă mai trece vouă prin cap. Eu unul m-am săturat de stat în casă. Abia aştept să vină vremea bună. Vă aştept cu propuneri pentru sporturi şi cu locaţii pentru desfăşurarea evenimentului.
Cu prima ocazie, mi-ar plăcea să testez Serviciul 4G de la OpticNet. Kriogen sper să facă rost de un echipament de test cât mai repede 🙂

Sper din tot sufletul, ca acest #phblogmeet să fi fost atipic şi multă lume chiar să fi avut treabă. Sper …

10 răspunsuri la “#PhBlogMeet februarie la Irish Pub”

poate închiriem o sală să ne jucăm baschet, cred că ar fi frumos

Eu am fost la Doroftei în iarnă şi trebuie să ne program cu cel puţin o lună înainte pentru a prinde o oră liberă bună. Preţul nu este foarte mare. Poate mai reuşesc să ajung pe acolo să văd în martie când este liber, dacă mai sunt doritori.

săptămânile astea am jucat în weekend baschet la Doroftei și am sunat cu o zi înainte. Tot am prins, cine știe, poate s-a mai redus numărul de amatori ploieșteni, mai ales iarna. Dar, oricum, tot pentru martie ar fi potrivit.

Cu cortul nu merge nimeni,ofer eu un cort dau doua daca e cazul…..

Prietenul tau are dreptate cu fotografia si toate articolele de lege indicate au fost incalcate.
Acum problema care se pune este.. ce poate face?
Pai, ca sa-i dea in judecata pe respectivii trebuie sa demonstreze un prejudiciu. Deci, sa se gandeasca intai ce prejudiciu material si eventual, moral, a suferit ca respectiva publicatia i-a utilizat fotografia. Normal ca prejudiciul trebuie dovedit daca doreste sa obtina ceva. Inca o chestie, actiunea in pretentii fata de editura se timbreaza de catre reclamant la 10% din valoarea pretentiilor. Deci, ceri 5000, platesti intai 500, altfel judecatorul iti respinge cererea fara sa se uite pe ea.
Asta pe partea civila, exista si responsabilitate penala in legea drepturilor de autor si poti incerca si o plangere penala (iti recomand totusi sa-i somezi intai prin notificare si sa-i anunti ce ai de gand, poate obtii ceva)

asa..sa intram repede in /wp-admin/edit-comments.php si sa scoatem linkul „sa nu se imbogateasca asta”. asta dupa ce ti-am lasat un comentariu cat articolul tau de mare. faza e ca eu mai calcam pe aici daca nu te comportai asa ca un roman autentic.

Mulţumesc pentru ambele comentarii. Aşa cum scrie la http://cojo.ro/despre-comentarii/ nu accept comentarii de la Paltoane, avocaţi, anvelope etc. Dacă ai fi scris doar Bogdan, mai mult ca sigur site-ul rămănea acolo unde trebuie.

sunt si ultimele, ofticatule, eu nu ma compar cu anvelope si paltoane, mi-am dat un prenume si o calitate, nu un nume de produs. ramai in lumea ta cu site-ul tau de cativa vizitatori pe zi.

Vă rog să-l contactaţi pe domnul Avocat Bogdan Craioveanu la telefon 0738471235 sau bobicraioveanu@yahoo.com pentru orice probleme de Drept comunitar. Are o calitate! E insistent.

Lasă un comentariu