Categorii
evenimente Ploieşti

Majoretele Asesoft Junior

Majoretele Asesoft Junior

Iată că Asesoft Junior lansează o nouă provocare pentru copiii talentaţi din Ploieşti şi împrejurimi. Majoretele Asesoft Junior este un program pentru copiii cu vârste între 6 şi 14 ani care vor să danseze şi să se distreze într-un mod organizat sub forma unei şcoli de dans modern şi majorete, îmbinând elementele de gimnastică şi aerobic sub îndrumarea coregrafei şi profesoarei de aerobic, Ioana Ivan.

Coordonatorul acestui proiect, Ionuţ Urzeală, a reuşit o adevărată performanţă cu Asesoft Junior, reuşind să strângă o mulţime de puşti talentaţi în cadrul grupelor de baschet. Sunt sigur că şi Majoretele Asesoft Junior va fi un proiect de succes.

Antrenamentele se vor desfasura in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, intr-o incapere special amenajata cu oglinzi si sunet pentru gazduirea unei astfel de activitati in cele mai bune conditii. Programul va fi stabilit dupa ce inscrierile se vor termina, in functie de orarul scolar, plecand de la motto-ul Asesoft Junior, scoala inainte de toate.

Sunt sigur că aţi văzut o groază de filme sau evenimente sportive de peste ocean în care majoretele făceau de multe ori un spectacol mai interesant decât meciul în sine 🙂 . O mulţime de vedete au facut parte  în tinereţe dintr-o echipă de majorete. Câteva exemple: Sandra Bullock, Cameron Diaz, Kirsten Dunst, Eva Longoria, Madonna, Mandy Moore, Jessica Simpson, Paula Abdul, Meryl Streep. Să nu credeţi totuşi că băieţii nu-şi au rolul lor într-o astfel de echipă. Nume precum George W. Bush, Michael Douglas, Samuel L. Jackson, Steve Martin sunt doar câteva exemple.

Este păcat să ţineţi copiii acasă dacă aceştia doresc să danseze şi să se distreze. Nu-i mai lăsaţi tot timpul în faţa calculatoarelor. E timpul să-şi dezvolte armonios trupul şi să-şi dezvolte un regim de viaţă sănătos. Lăsaţi sedentaristmul celor puturoşi.

Înscrierile pentru Majoretele Asesoft Junior se pot face în acestă pagină. Veţi fi contactat în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii.

Hai Asesoft Junior! Hai Majoretele Asesoft Junior!

Spune ce ai pe suflet