Colectare deşeuri electrice şi electronice în Ploieşti

Vineri şi sâmbătă, 20-21 septembrie 2013, în Municipiul Ploieşti vor fi deschise 11 puncte provizorii de colectare, unde cetăţenii pot aduce deşeurile electrice şi electronice de care doresc să se debaraseze responsabil, în următoarele locuri.

Puncte de colectare deşeuri în Ploieşti:

 1. Zona Hale  – în fața Halelor Centrale
 2. Bariera  București – în față la Orient
 3. Zona Muzicanți – la piață
 4. Zona Mihai Bravu – la piață
 5. Zona Cioceanu – în stația de autobuz
 6. Zona Lămâița – în  stația de autobuz
 7. Zona Malu Roșu – în stația de autobuz din fața Carrefour
 8. Republicii – în față la Mega Image
 9. Păltiniș – în stația de autobuz
 10. Zona Nord – în fața Complexului  Mare
 11. Zona Cameliei – în parcarea auto de la Gostat
Colectare Deşeuri

Colectare Deşeuri

Cei interesaţi au la dispoziție un număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă: 0800 444 800. Aceştia pot suna la acest număr gratuit, 7 zile din 7, între orele 9.00-17.00 pentru a programa ridicarea deșeurilor de la domiciliu sau sediu de firmă. Alte numere la care poate fi solicitat acest serviciu sunt 0751 302 115 sau 0722 249 879, apelabile cu tarif normal, de miercuri până sâmbătă, între orele 9.00-16.00.

Cei care vor alege să se debaraseze de echipamentele electrice vechi sau uzate în cadrul acestei acţiuni de colectare deşeuri din Ploieşti, vor avea şansa să câştige, prin tragere la sorţi, unul dintre următoarele premii puse în joc de membrii Asociaţiei RoRec, Skill, Candy, Philips şi Indesit: 5 cafetiere şi 5 maşini de călcat marca Philips, 5 maşini de găurit de la Skill, 4 frigidere şi 5 cuptoare cu microunde digitale oferite de Candy şi 3 hote marca Indesit. Tragerea la sorţi a câştigătorilor acestei tombole va avea loc pe 23 septembrie, ora 10.00, în interiorul Galeriilor Comerciale.

Sursa RoREC

O părere la “Colectare deşeuri electrice şi electronice în Ploieşti

 1. Laurentiu

  Mai este valabil dacă sun pentru ridicarea de la domiciliu a unor echipamente electrocasnice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.