Categorii
Articole

Revistă on-line dedicată iubitorilor de animale – Totul despre animale

Unii se relaxează plimbând cățelul prin parc, alții adorm imediat cum aud pisica torcând, unii conversează frecvent cu papagalul vorbitor, alții „ascultă” dansul peștișorilor în acvariu. Unora le place pielea rece a unei iguane, altora, blănița călduroasă a unei șinșile este o relaxare totală. Toți au însă ceva în comun: își iubesc animalele de companie.

De multe ori, animăluțele noastre au nevoie să fie înțelese, să fie îngrijite și hrănite corect. Fiecare își iubește animalul de companie, însă nu toți suntem experți. De aceea, e bine ca din când în când să citim sfaturile avizate ale unor experți. Revista Totul despre animaleeste o apariție binevenită în online-ul românesc. Iată mai jos comunicatul despre lansare:

TdA

„Totul despre animale” – revista unde cei mai buni prieteni sunt pe primul loc

”Bine v-am găsit! Eu sunt publicația on-line ”Totul despre animale” și mă adresez tuturor celor care iubesc animalele de companie, animalele sălbatice și natura, în general. Am pornit la drum cu un scop bine definit: de a-i ajuta pe oameni să-și înțeleagă prietenii de lângă ei, să învețe să-i iubească și să-i îngrijească, să-i respecte și să le ofere toată atenția pe care aceștia o merită. Mi-am deschis larg paginile, pentru a primi între rândurile lor, scrise cu pricepere și dăruire, pe cel mai bun prieten al omului, câinele, pe grațioasa felină din locuințele noastre, pisica, pe mândrul și elegantul cal, simpatice rozătoare de tot felul, păsări cu aspect și triluri unice, reptile iscoditoare, dar prietenoase. În edițiile următoare nu voi da uitării lumea acvatică și o să plec în căutarea celor mai faimoși pești de acvariu, te voi învăța cum să-i hrănești corect, cum să le acorzi îngrijirea propice dar și cum să-ți construiești iazuri moderne sau să-ți amenajezi acvarii marine. S-au prins în hora prieteniei și animalele sălbatice, dornice fiind de afirmare! Te voi plimba prin locuri inedite ca să-ți arăt, chiar dacă doar virtual, cât de fericite sunt animalele în habitatul lor natural. O dată la două luni, voi reintra în viața ta pentru a-ți aduce noi informații și pentru a sta la povești, ca doi buni prieteni, despre ce s-a mai petrecut prin lumea animalelor. Până la următoarea întâlnire să nu uiți că „Numai când vei iubi un animal vei simți iubirea cu toată inima. (Anatole France)”

Revista ”Totul despre animale” (90 pagini) costă 7 lei și se află la un click distanță de tine, ea putând fi descărcată de pe site-ul www.totuldespreanimale.ro. Plata se face cu cardul, în mod securizat, prin intermediul site-ul mobilpay.ro iar la achiziționarea revistei primiți suplimentul gratuit ”Femeia și câinele” (25 pagini). Echipa ”Totul despre animale” vă dorește lectură plăcută!

Mihaela Istrate
editor coordonator
contact@totuldespreanimale.ro
0734149031

Spune ce ai pe suflet