Categorii
evenimente Ploieşti

Expoziție foto – „Ploieștiul vechi și nou” – 7-10 noiembrie 2013

Ploieștiul se transformă pe zi ce trece. Clădiri vechi de sute de ani se ascund timid printre structuri metalice pline de geamuri. Povești ale unor vremuri de mult apuse se zbat să supraviețuiască prin jungla urbană modernă. Oamenii sunt grăbiți. Nu mai au timp să admire arhitectura orașului. Privirile rareori se ridică mai sus de ecranul telefonului. Încet, încet, istoria dispare.

Loredana Bratilă în colaborare cu Lucian Vasile, lansează o expoziție de fotografie care se vrea „un pas spre recuperarea unui patrimoniu istoric și arhitectural neglijat din cauza rapidității cu care se desfășoară existenta cotidiana”. Aceasta, va avea un pronunțat caracter educativ și nu va semăna cu altele la care ați mai participat. Nu am cum să vă dau prea multe detalii. Vă spun doar că tehnologia poate face o expoziție fotografică mult mai interesantă!

Ploieștiul vechi și nou

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre acest proiect socio-cultural, “Ploieștiul vechi și nou”, urmăriți emisiunea Generația lui John din data de 28 octombrie de la ora 16:45 pe Prahova TV! Poate aflați detalii în premieră de la Loredana.

Expoziția de fotografie „Ploieștiul vechi și nou” va avea loc la Ploiești Shopping City în perioada 7-10 noiembrie 2013, în cadrul Târgului de antichități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.